![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 317318319320321 1093> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alekta i carnation ve vikam vo bar ako sakate da pivneme nesto
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
fala koleske na pokanata,ama sega izgleda ke legvime da spieme,utre e nov den,pa ke pieme
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
no problem
![]() |
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
UTRE ODAM SKOPJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
u k*rac neka fatat ovie nadvor vekje glava me zabole
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Treba da ucam istorija....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
lele kako mi se spieeeeeeeeee.... lele ako ne mi pisi onaa mak 4 ke ja iskrsam!!!
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
e ama me nervira ke go tepam
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
TEPAJ GOOOOOO!!!!!!!!!!
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
nema smisla sakam si go,bratce mi e
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
kolkavav e? ako e mal, ostaj go - ako imat 13 god - tepaj go!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
24 ima
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
TEPAJ GOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 317318319320321 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |