IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Последен гледан филм
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последен гледан филм

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 314315316317318 475>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2012 во 16:11

....I tinejdzerkite  si imaat svoi problemi,osobeno ako se poznati starleti...!!!

Изменето од Valerija - 20.Септември.2012 во 17:39
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2012 во 20:40

....D-r Samanta Gudman ,poznat nevropsihijatar,stanuva zhrtva na pacient vrz koj vrshela experimentiranja rizichni po negoviot zhivot...!!!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2012 во 08:21

....Vo potraga po "Kreatorot na Zemjata",nauchno - istrazhuvachkiot brod "Prometej" vo 2039 godina,vo sredinata na kosmosot,otkriva piramida vo koja go naogja ona shto go bara...!!!

Odlichen film!!!

Изменето од Valerija - 19.Септември.2012 во 20:07
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2012 во 12:18

....Interesen film za devojkata od Nordiskite shumi -Huldra...!

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2012 во 19:46
со причина е славен

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2012 во 08:08

....Sharlot Kori,ubava devojka obvineta za kidnapiranje i ubistvo na malechko devojche,ja cheka svojata kazna-pogubuvanje na elektrichna stolica.Vo posleden moment,situacijata se menuva vo nejzina korist.Taa e oslobodena...!
Odlichen film!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2012 во 11:33
...Dali nejziniot zhivoten son da ja najde rabotata na svojot zhivot beshe kompleten bez srekjnite migovi pominati so tipcheto koj ja obozhavashe najmnogu na cel svet...!
Mi se dopadna!

Изменето од Valerija - 20.Септември.2012 во 17:38
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2012 во 17:36

....Nivnata zhelba za avantura se pretvori vo koshmar....
Stanaa zhrtvi na seriski ubiec!
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13976
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2012 во 08:36
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2012 во 07:34
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2012 во 11:03

....Niz shto se minaa Odri i Tom vo zhelbata da dobijat detence?...

Interesna komedija:)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2012 во 21:32

...9 - mesechnite dozhivuvanja na nekolku idni majki niz serija vozbudlivi i komichni momenti
pominati so "idnite tatkovci":))...
Prekrasna komedija!
Кон врв
bucebbb Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Април.2011
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bucebbb Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2012 во 22:07
http://www.imdb.com/title/tt0192614/
Taso go zavrsi svojot slaven epos koga imase 30 godini;i Leonardo ja naslika Blagovest koga mu bea 17;ama Mikelancelo pocna da ja slika Sistinskata kapela vo svojsta 62 godina...
Кон врв
bucebbb Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Април.2011
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bucebbb Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2012 во 22:11
мој линкhttp://www.youtube.com/watch?v=vdyhMzi0NMY
The Skulls
Taso go zavrsi svojot slaven epos koga imase 30 godini;i Leonardo ja naslika Blagovest koga mu bea 17;ama Mikelancelo pocna da ja slika Sistinskata kapela vo svojsta 62 godina...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 314315316317318 475>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.