IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Би го изневериле ли партнерот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Би го изневериле ли партнерот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 42>
Автор
Порака Обратен редослед
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 11:18
17 god,
......
Кон врв
Queen Bitch Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 11:18
epa da...mala sum...a ako bi mozel maaaaaaalku nesto da mi posocis za da mozam barem maaaaaaaalku da razberam so e fintava...bas me interesira...a ti kolku god. imas?Smile
Don't wory be happy :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 11:16
znaci ...mala si ...ke sfatish
......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 11:15
epa togas kako mozes voopsto i da pomislis deka ima nekoja sto e podobra od nea.poso neli stvarno ne vredi da ja izgubis sakanata for a one-night stand neli?Smile 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 11:13
poveke od kolku sto maz moze da saka zena
......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 11:12
da ama velis podobra od nejze.a kazi, vo situacijava ja sakas? ili taa mozebi te saka?Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 11:09
ne mislam da i raskinam ...zboruvame za izneveruvanje ....znaci mozebi ako najdam nekoja sto e podobra od nejze
......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 11:09
raskini i prvo ako smetas deka ima nekoja podobra od nea...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 11:07
bi ja izneveril....ako ima nekoja podobra ..poubava od nejze
......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 11:01
Poglupavo nesto od "vo krvta mu e da izneveruva" nemam cueno.Neverstvoto e tolku nizok gest, pokazuvanje nepocit sprema partnerot pa i sprema drugata...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 10:57
Iskreno, mene mi e glupavo da izneveris nekoj sto stvarno go sakas.Ama pa i da ne go sakas.Ako ne vi odi, ili ako ti se dopaga drug ednostavno raskini mu, poso na eden ili drug nacin ke ja povredis licnosta so koja si vo vrska, pa te sakala ili ne.

Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 00:44
LOL
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 13:04
Vernosta e instrument na koj maskite nikogas nema da naucat da svirat...hi hi hi....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
maraa Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2006
Поени: 55
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maraa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 13:00

EPA. jas kazav nema sansa da izneverAM  mislam ako go sakam patnerot ali ako go nejkam i  mi se pusta nekoj.. sho mi se bendisva sho go sakam  prvo ke  mu raskinam na decko mi pa posle ke si se fatam so toj sho go sakam a inace dur odime nikako . oti znam deka boli .znam kako e .  E  a  pak  ako me izneveri  nema sho da se karam tuku odma i jas ke go izneveram da vidi kako e . i ako mu e ubo neka prodolzi da me izneveruva!

maw34ko
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.