![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 304305306307308 625> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ШО знаеш па ТИ?
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
ГАлиба и тоа решение не е лоШО
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
КоГА не мислеле на време нека пијат сега греана ракија
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
ВО право си КОј им е крив |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
ПиВО и ладно да пиеле ништо немало да им биде
![]() |
|
![]() |
|
ДА пиеја барем ПИво
![]() |
|
![]() |
|
ВоДА ладна ако пиеле ништо чудно
![]() |
|
![]() |
|
АНгина да не е ВО прашање
![]() |
|
![]() |
|
АмАН луѓе кој е болен
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
ЗНам дека така мислиш АМа ја знам таа болка
![]() |
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
TEbe ne ti e gajle so mo bole,ZNam! |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
ЗАбот штом ТЕ боли право на забар да одиш
|
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
ME bole ZAbo..
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
ЗА чешми муабетевМЕ
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 304305306307308 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |