![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 300301302303304 717> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abe ne zbori taka...pa so nikogo nemam ni edno LP razmeneto ..uhuuuuu kojznae kolku vreme,...ti si mi redovna....i kako mozam da zaboravam moja Blashka...toa,..ni na son.... ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
eee vaka moze
![]() ![]() ![]() ![]() blashke napij se voda da ne te mislam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() IQ,повели...ме задржа цедењето ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
За што збориш ма ...какво пијанство....не сум се мрднала со саати од овде....и вода не сум се напила...... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
blashke ako ti e losho pijanstvoto kazuvaj na vreme da si odam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Сега ќе ти кажам јас на тебе....ИК..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ja ne pijam alkohol
![]() ![]() |
|
![]() |
|
na kratko IQ a celo ime mi e presvetla inteligencija, pa sea biraj
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() да наздравиме за муабетов! ![]() |
|
![]() |
|
![]() ПРЕСВЕТЛА ИНТЕЛЕГЕНЦИЈО а ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
скромност ми е врлина!!! обожавам такви луѓе!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
reci presvetla inteligencijo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ....тебе како да те...прекрстам...секогаш кога ти се обраќам...морам да ги менувам буквиве..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 300301302303304 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |