![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 300301302303304 482> |
Автор | |
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samo bronhi ima
ke gledam film |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Не се на диета но нема да дојдат....гледаат "Кога лисјата паѓаат"
![]() Fisherman's friend |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
nema ti da se tusiras...jas ke vlevam prva
![]() da bidat na dieta Fear i devojkamu ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Готов бев...ама MyWay го доби предизвикот
![]() Да се истуширам иначе останав вака ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
e nema...
![]() orka da go caste fear vecera ![]() |
|
|
![]() |
|
Како сакаш пак мониторот ќе ти е пред очи
![]() ЧОКОЛОКУМ ![]() |
|
![]() |
|
cekaj samo sto dosle
da pustam nekoj film...da ne dremam ovde |
|
|
![]() |
|
Аман бре сега....е без осет...турај кафето ,може ќе го сфатат ко сиктер,ако не трк по колачи у продавница дур работат
![]() Швепсссссссссссссссс |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
нема пиво ...има само вотка
кај најдоа сега да дојдат...нека си одат ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
На форумот е забрането рекламирање на брендови
![]() Кога сме кај алкохолов ја би нешто light...ено пивце би мунал ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
лошо да не ти е
![]() ![]() сакам еден пакет смирнофф...или еден фрижидер со смирнофф ![]() Изменето од sanja-a - 22.Мај.2011 во 20:11 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Буди миран немој да се задираш
![]() Да дојде брат ми иначе окапав на компјутер ![]() |
|
![]() |
|
obvrski od utre natamu
mi se luduva nestooooooo |
|
|
![]() |
|
Што би рекол еден постар колега нАли да ...ама нема вода
![]() Да завршам некои обврски до вечер ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 300301302303304 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |