![]() |
|
Седнувате пред тв за да гледате... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132> |
Автор | |
walker_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Најчесто за некое забавно шоу, хумористични серии и К15, Cool се
![]() Изменето од walker_girl |
|
![]() |
|
Merlinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
najcesto filmovi i nekoe dobra zabavna emisija
|
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
![]() |
|
poison_f^ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 64 |
pretezno sednuvam pred TV da vidam nekoe dobro filmce ili nekoja interesna dokumentarka
![]() |
|
poison/nezaboravi da smo se sreli na najlepsoj stazi zivota koja se zove mladost
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
за спотови дефинитивно...за сметка на то шо не фаќам а1, сител...нишо...фаќам 1500 програми од кои 100-тина се музички...спотчиња на кило
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
dambi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
најчесто за да гледам цртани,ептен ме опуштаат или ПРИЈАТЕЛИ немат појако нешто на ТВ |
|
смеењето го продолжува животот
|
|
![]() |
|
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Sednuvam pred TV da gledam FILM
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
gledam samo filmoj
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
GLEDAM FILMCINJA.
|
|
sm
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Се нацртувам пред ТВ за филм и кога има интересна документарна емисија..а константно ми блешти на тв.. анимал канал
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Ja sednuvam za filmovi......
a za serii ne sednuvam- poradi-prostoto-trojno-pravilo site serii traat 30min i toa mie taman merka za trcanje na trakata ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
ej zaboravi i cdea!!!!
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
abe ve znam vas...sabajle stanuvate samo za mladi bunovnici i za ,ne znam uste koj i posle slapate spanski na veliko,i maicki si kupuvate,
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() i jas gi gledam ama onaka..dodeka se rasonuvam od sabajle....iiili so znam...dodeka tepam vreme...:))) a inace ne.... ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |