![]() |
|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 40> |
Автор | |
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vo zivoto ne se znae utre sto te ceka,nikoj ne saka bolka da ima sekoj saka sreka
![]() |
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
И да имам пророчки дар и толку голема вера, да можам планини да поместам Ако љубов немам ништо не сум ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Sedum godini ucev .sedum bukvi nauciv .TE SAKAM
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Искрено да кажам, шаблонските и клише пораките ми се многу глупави, досадни и некреативни. Како и` докажуваш на личноста која што ја сакаш со истата порака, која ја слушнале многу други? Сметам дека, доколку некој навистина љуби некого, колку и да не е талентиран, љубовта ќе го инспирира и ќе напише нешто убаво. И да не е уметнички вредно, ако е од срце, верувајте повеќе ќе и значи на личноста која ја добива пораката
![]() Јас порано праќав такви пораки, се додека не ја сфатив вредноста на пораката напишана од срце, специјално за личноста која ја добива. ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
LJUBOVTA NE ZNAE DA STAREE!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mangup ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 19 |
Te sakam
|
|
Viva la Revolucion !!!
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
more than yesterday less than tomorrow |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Ne zanes kolku zvezdi ima na neboto, ne znaes kako mi e mene vo zima, ne znaes kolku nekoj te saka,ama znaj deka e so tebe iako si daleku.
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Romani4ka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Ako me prasas kolku te sakam , ke ti kazam : TE SAKAM KOLU EDNA SOLZA OD GULAB ! , ti ke reces : ZAREM TOLKU MALKU , BEZ DA ZNAES DEKA GULABOT KOGA KE ZAPLACE UMIRA !!
![]() |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Te sakav i koga znaev deka ne treba, te cekav i koga znaev deka ne doagjas, te ljubev i koga nemase pricina za toa, sega koga sum daleku od tebe.. svati kolku izgubi
![]() Изменето од hanna4ever - 06.Мај.2008 во 21:04 |
|
![]() |
|
Sveto ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
za tebe bi trcal i 100 metri......ama so brzina na svetlinata...
![]() |
|
Probaj se vo zivotot, no na krajot izberi go najdobroto...
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ako nekogas me zaboravis,ne zaboravaj deka
nikogas zaboravenite ne gi zaboravaat onie sto niv gi zaboravile! |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Dusice moe slatko, ne me provociraj, da ne ti go napravam gazeto crveno kako ringla
|
|
![]() |
|
ve4erva spijat site sto se sakani,a budni se onie sto sakaat,zatoa ti mirno spij,bidejki ima koj da te saka
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |