![]() |
|
Романтични гестови...како .... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | ||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dobar gest e d ati kaze kolku mu znacis.
![]() |
||
Just love
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
кога ти отвора врата од кола, ти прави кафе, тост, те чека кога касниш и не се лути, те гушка кога спиете заедно...и можам до сабајле да редам
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
хехе ти ретро гест више аа??
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
aaaaa pa ti mnogu sakas...takov papucar tesko deka ke najdes...A i taka nekoj da ti prai toj za mene bi bil najgolemiot PAPUCAR NA SVETOT uste rucek i sadovi i use nekoi gestovi da ti dava ne ke bide loso...
|
||
speed
|
||
![]() |
||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
|
Не ми е јасно женати како те трпе?
И тоа се само џентламентски,шармирачки гестови покажуваат дека човекот знае за бонтон.
|
||
Just love
|
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
dobro de aj kafe moze i ti otvara vrata od kola te ceka koga docnis i ne se luti aj taka taka senski se sminka ova ona ke zakasnat pa i guskanje pred spienje pa i poklomni ali TOST NE BI I PRAVEL PA NE ZNAM I SO DA E...
|
||
speed
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од BiG_kIsS - 10.Април.2007 во 18:41 |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
Романтичен гест: да ме викне на кафе или на вечера некаде надвор, посебно во работен ден... да ме однесе на кино или во театар... да ме гушне силно, силно, кога ќе се врати од работа
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
денска ми правеше сендвич со месо ![]() ![]() види, спид, некои луѓе си ги пазат девојките...затоа пак добиваат за возврат во иста мера ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
jas-------------> ![]() taa-------------> ![]() jas--------------> ![]() taa--------------> ![]() nie------------> ![]() sto povekje od gestovi sakate? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Od antikvarnica, od prijatel go zedov gorniot del od srdnovekoven oklop i i uletav u kancelarija so nekoi cvekinja, a reakcijata bese urnebesna od nea i dvete nejzini koleski
|
||
![]() |
||
|
Ne vikaj dva pati.
![]() |
||
Just love
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |