![]() |
|
Солзи |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 11> |
Автор | |
sentry ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koga mnogu boli no, nemora da znachi, takviot stres najubavo se reshava so shega. ![]() p.S. a ako veke mora da se izplachesh, podobro sokri se, nemora nikoj da znae deka si plachko ![]() |
|
elite sentinel
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
kje ti kaze anakin nestO
TIE STO POKAZUVAT EMOCII SE SILNI SLABITE GI KRIJAT |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
kako sto rece anakin onie koi gi pokazuvaat svoite emocii i tazni i srekni se silnite, a onie koi gi krijat vo sebe, so nadez deka nema da izlezat na vdelina(mislam emociite) se slabite
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
zasto mora da si slab ako kries cuvstva?nema drugi pricini za toa?ja gi krijam i so sea?slaba sum?stvaaaarno odbivam da veruvam vo toa...aj emus ako ne te mrzi ili nekoj drug da mi odgovori na prasanjava...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Zosto Cvekence da si slab ako gi kries cuvstvata?Nema veze,jas gi pustam solzite na sekoj saat a znaes kolku sum silna?Mnogu!!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Eve i toj e vo pravo.Bravo!! ![]() |
|
![]() |
|
epa ja ne rekov deka si slab ako places, tuku deka ako gi kries cuvstvata nemora da znaci deka si slab...moze imas drugi pricini da gi kries...ili gresam?
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Solzi se pustaat i od radost
![]() |
|
![]() |
|
tuka si vo pravo...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Pa znam deka vo nesto ke se pogodime cvekence
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Солзите најчесто ми доаѓаат кога ќе се скарам со дечко ми..... Толку ме боли што се караме.... И секогаш си викам НЕМА ПОВЕЌЕ ДА ПЛАЧАМ ЗА НЕГО, ама едноставно неможам, солзите сами течат
![]() ![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
pred milion svetlosni godini procitav kniga
sodrzinata mi ostavi vpecatok i mi ukrade solza mi rekoa:Procitaj ja pak i ke se uveris deka ukradenata solza ke ti bide vratena nazad.. od togas ja procitav uste milion pati so nadez deka sekoja ukradena solza od minatiot pat ke mi bide vratena... ...no so sekoe citawe na knigata se povekese se uveruvav vo vistinata deka knigite ne gi vrakaat solzite a sekoe novo citawe samo se zgolemuva nivniot broj.... ,,,sakam knigata da mi gi vrati moite solzi... ![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ne sakam da se vratat solzite, zasto pak ke mi donesat bolka.
Bile isplakani, sega neka idat bestraga.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |