![]() |
|
Ме нервира! Го сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Автор | |
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MNOOOOOOGUUUUUUUU ME NERVIRA-MNOGU-rekov vaka ako prodolzi ke treba da baram zamena za nego-
|
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Malce na momenti epten epten retki se tie(0.01% od vremeto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Maro - 06.Јануари.2007 во 19:07 |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Абе добро... Бар ги намалила.... Почекај уште малку и ќе ги откаже....
Бар се потрудила, почитувај го тоа.... На овој мојов џабе му збориш....
Пo една недела пак иста песна
![]() Изменето од BiG_kIsS - 06.Јануари.2007 во 19:35 |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Da da, kje pocekam....zasto toa za nejze e napredok golem
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Не бе
![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Poveke ne me nervira.Ednostavno ne go sakam.
|
|
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Aman be...shto stori
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Ме нервира али јас си го сакам најмногу |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ponekogash mi gazi na zivec tolku mnogu shto mislam deka nema da izdrzam a da ne mu plesnam neshto u faca ironicno....
NO KJE NAGLASAM- TIE SHTO NAJMNOGU NE NERVIRAAT NAJMNOGU GI SAKAME.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
nekogas mi ide da go oteram u pm, zs me vadi od takt, ali pak go sakam
|
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Абе многу ме нервира, ни пери ни пегла ни вагани мија ништо не пофаќа (освен мене)
|
|
![]() |
|
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Се нервирам кога се караме, ама длабоко во срцето чувствувам дека уште го сакам
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ехххх...мила. Ние си знаеме колку само можеме да истрпиме..какви се компромиси можеме да прифатиме...колку само работи лично наши да промениме само да ја задржиме љубовта...они тоа можат само да го слушнат и ништо повеке. Не се предавај...до тука си догуркала...можеш ти и уште повеке...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |