IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Ме нервира! Го сакам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ме нервира! Го сакам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 14>
Автор
Порака
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Статус: Офлајн
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2007 во 17:41
MNOOOOOOGUUUUUUUU ME NERVIRA-MNOGU-rekov vaka ako prodolzi ke treba da baram zamena za nego-LOLCryLOLCryCry
Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2007 во 19:06
Malce na momenti epten epten retki se tie(0.01% od vremetoBig%20smileBig%20smileBig%20smile)....me nervira so odgovorot "seedno"ConfusedConfused. Samo toa me nervira...toese ne e nerviranje.... a da me nervira shto pushi cigariConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused. Mrazam cigari! Gi otkaza ali pushi po 2-3 na 3-4 dena....toa ne e otkazuvanje, neli?

Изменето од Maro - 06.Јануари.2007 во 19:07
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2007 во 19:34
Абе добро... Бар ги намалила.... Почекај уште малку и ќе ги откаже.... Бар се потрудила, почитувај го тоа.... На овој мојов џабе му збориш.... Пo една недела пак иста песна Cry

Изменето од BiG_kIsS - 06.Јануари.2007 во 19:35
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2007 во 22:35
Da da, kje pocekam....zasto toa za nejze e napredok golemBig%20smile. Da ne pushi cigari 2 denaBig%20smileBig%20smile. Vekje podolgo vreme e taka, ama ustvari ne ni mi preci so ogled na toa deka ja sakam....cigarite ne se tolku strasni. A sto i decko ti pushi cigari?Losho e toaConfusedConfused
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2007 во 22:38
Не бе LOL... Не пуши цигари... Али прави некои работи што ме нервираат....Big%20smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 15:59
Poveke ne me nervira.Ednostavno ne go sakam.

Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2007 во 20:36
Aman be...shto storiLOLLOLLOLLOL
Кон врв
emilija 90 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Поени: 776
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2007 во 17:19

Ме нервира али јас си го сакам најмногуTongue

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2007 во 09:38
Ponekogash mi gazi na zivec tolku mnogu shto  mislam deka nema da izdrzam a da ne mu plesnam neshto u faca ironicno....
NO KJE NAGLASAM- TIE SHTO NAJMNOGU NE NERVIRAAT NAJMNOGU GI SAKAME.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2007 во 16:26
nekogas mi ide da go oteram u pm, zs me vadi od takt, ali pak go sakam
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2007 во 16:42
Абе многу ме нервира, ни пери ни пегла ни вагани мија ништо не пофаќа (освен мене)
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 19:29
Се нервирам кога се караме, ама длабоко во срцето чувствувам дека уште го сакам
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 22:48
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

KJE NAGLASAM- TIE SHTO NAJMNOGU NE NERVIRAAT NAJMNOGU GI SAKAME.
E, sega stvarno me uteshi.голема%20насмевкаголемо%20гушкање
always look on the bright side of the life!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 22:52
Ехххх...мила. Ние си знаеме колку само можеме да истрпиме..какви се компромиси можеме да прифатиме...колку само работи лично наши да промениме само да ја задржиме љубовта...они тоа можат само да го слушнат и ништо повеке. Не се предавај...до тука си догуркала...можеш ти и уште повеке...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.