![]() |
|
Најдобар мобилен телефон!!!!!!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Flix sekoja ces,od telefonot boli glava,toa e sto mi treba.Jas mojot telefon go imam povece od sedum godini Panasonic S300 i imam smeneto baterija samo eden pat,mi ima padano od golemi visocini i do nekolku metri so se futrola i nema nikakva grebnatinka na nego ili posledici,ko nov e i raboti bez prekorno a i e unikaten, ekranot mu se otvora koga ke slikas ili ke snimas video klip pa povece lici na kamera.Nemozev da najdam nesto sto ke e unikatno i ke e dostojno za da go smenam,ami eve sega ti mi pomogna da go najdam praviot telefon blagodaram.
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Моментално најдобро на пазарот .
HTC HD2 ![]() ГЕНЕРАЛНО Мрежа GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 HSDPA 2100 / 900 Објавен Септември, 2008 ГОЛЕМИНА Димензии 115 x 62.8 x 12 мм Тежина 146 г ДИСПЛЕЈ Тип TFT екран на допир, 65K бои Димензии 480 x 800 пиксели, 3.8 инчи - TouchFLO за навигација - Акселерометар сензор за автомацка ротација - Препознавање на ракопис - 5 насочно копче за навигација РИНГ ТОНОВИ Тип Полифонични, MP3, WAV, WMA Customization / Вибрации Да МЕМОРИЈА Адресар Неограничен Повици Неограничен Слот за картичка microSD (TransFlash) - 288 MB RAM, 512 MB ROM - процесор: Qualcomm MSM7201A 1Ghz (најдобар на пазарот) ПОДАТОЦИ GPRS Класа 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD Нема EDGE Класа 10, 236.8 kbps 3G HSDPA, 7.2 Mbps WLAN Wi-Fi 802.11 b/g Bluetooth Има, в2.0 со A2DP Infrared port Не USB Има, мини USB ДОДАТОЦИ Пораки SMS, MMS, Email, Instant Messaging Пребарувач WAP 2.0/xHTML, HTML Игри Има Боја Црна Камера 5 MP, 2592 x 1944 пиксели, автофокус, видео, втора VGA камера за видео разговор - Вграден GPS - A-GPS - TV-out (без кабел) - 3.5 mm audio - YouTube клиент - Стерео FM радио со RDS - Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer) - Java MIDP 2.0 - Voice memo - MP3 плеер - Вграден интерфон БАТЕРИЈА Тип Стандардна батерија, Li-Ion 1350 mAh Во мирување До 450 часа Разговор До 6 часа и 30 минути ![]() ![]() И споредба со Iphone Изменето од Flix - 17.Ноември.2009 во 03:16 |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Каде е произведен вашиот мобилен телефон?![]() Како да проверите каде е произведен вашиот мобилен телефон (колку е квалитетен)? mojot e finski ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
najdobar mobilen....?
Toj sto smetkata mu ja plajka drug
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Овие телефони се за луѓе кој не прашуваат за цена :)
|
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
......................
Изменето од Popi - 14.Ноември.2009 во 05:49 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Vertu се моментално најексклузивни мобилни телефони.
![]() |
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
......................
Изменето од Popi - 14.Ноември.2009 во 05:49 |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Nokia...i Motorolla ... se razbira
![]() |
|
![]() |
|
........................
Изменето од Popi - 14.Ноември.2009 во 05:46 |
|
![]() |
|
tomislav96 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() Регистриран: 28.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Abe so nokia !! Ima 1000 modeli a site se skoro isti , samo nekolku pdobri i poslednive 2 godini zamrzna.
Sony Ericcson use malce ja stigna Nokia hh. Ako mene me prasate so telefon ,, K800 |
|
![]() |
|
![]() |
|
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Glupo prasanje!!!!!!!!!!!Nokia i se ostanalo
|
|
![]() |
|
sashaMk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
za mene najdobra marka na mobilen telefon e LG :)
|
|
![]() |
|
10101 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
za nokia nema zamena
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |