![]() |
|
Дојдете на гости во Шпанија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa ne znam, ne otidov vo Egipet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
e,pa odi sega ,pa sporedi ,.....ako voopshto se sporeduva!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
eh, da mozam sega da otidam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
samo ne gubi nadez,...ke bide nekogash,...sepak e mnogu daleku ,a i trebaat bajagi pari,...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ne gubam nadez, ne otidov nadevajki se deka ke otidam drug pat... a parite ne se tolku golem problem, se naogaat dobri i eftini ponudi, se zavisi od sezonata
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pa sega,kako za kogo,500 evra i ne se malku,.....ili poveke treba ,...ne znam ne sum bil,.....do sega samo individualno sum odel na odmor i toa samo so moja kola
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mozes da pomines so tie 500 evra sam..... a za malku- epa ne se malku. Jas si propustiv sansa, ama pak ke mi dojde.... nekogas |
|
![]() |
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Ej i vo ohrid ne e nesto posebno ama vo Rio toj grad zivee za zabava
|
|
![]() |
|
preselnica_mk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Ne za gabe e preselnica...Jahta neam, ne sum po jahtite, vodata me plase malku....najdi go aerodromot i vidi mi go privatniot jet......... |
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
![]() |
|
preselnica_mk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Nikoj ne te prasa dali e posebno, i zavisi kaj si bila i so si pravela....Spanija e posebna, pak ke kazam, zavisi kaj si bila!!!
|
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
ja bev 7 dena vo barcelona i bese ludnica....nikad nema da zaboraam...toa bese sex,drugs&rocknroll....
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
кој од овие е твојот private jet?
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=36.668634,-4.483849&spn=0.004148,0.007317&t=h&om=1 |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
manevska ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Мај.2006 Локација: England Статус: Офлајн Поени: 11 |
Preselnica, ti mnogu si ja sakas Spanija ej? Dali nekoj od forumov te ima poseteno?
Pozdrav,
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
A vazi li uste pokanata?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |