![]() |
|
ЛОГИКА |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | |||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
logikata otishla nekomu u vrazju mater
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
ali ima edna interesna sporedba
megju LOGIKA I FILMANJE ne e loso da svatime koga logichki rezonirame i koga se filmame nekogas granicata e mnogu blisku ![]() Изменето од anakin - 20.Мај.2010 во 22:20 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
Drzhi voda... no drzhi voda deka i prashanjeto i odgovorot pokazhuvaat kolku e glup ili ne e na mesto onoj shto prashuva ili odgovara. Vrskata e sekogash dvonasochna... ne se odi sekogash samo vo eden pravec. ![]() |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
||
more mesi
glup se poznava od avion, ![]() pameten covek znae i vo glupo prasanje da najde nekoja dobra i korisna rabota Изменето од anakin - 20.Мај.2010 во 22:23 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
Vo pravo si.
No onoa shto go rekov ostanuva validno. Ne govorev za pametnite. ![]() Изменето од Messenger - 20.Мај.2010 во 22:25 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
||
validno? ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
E pa, ne e sekoj pameten... za zhal.
Zarem ne si imal takvi sluchai? |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
jas sum slucajot , glup ko pasteta, no ne se falam na okolu so toa ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
inaku moe oTkritie glasi: SITE NIE SME NAJPAMETNI, ZA ZHAL Изменето од anakin - 20.Мај.2010 во 22:29 |
|||
|
|||
![]() |
|||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||
не знам што е проблемот.....???
постирам еротски слики.......добивам коментар...,,каде гледаш на сликата еротика,,.... отварам подтема на форумски игри за знамиња.....не требало вака требало онака..... отварам подтема графологија .......одма коментари негативни..... постирам убави слики во МКД .....добивам коментар каде гледаш овде убавина..... ,,s,,....,,z,,...,,c,,....требало поинаку неразбирливо било па се потрудив да удоволам,,sh,, ,,zh,, ,,ch,, почнав така да пишувам... постирам песна во ,,љубовен дневник,,........ми се вели оди си од тука нема врска твоите зборови оди си во ,, моја поезија,,...и многу други примери..... отварам подтема една единствена во многуте ваши во психологија.... колегата ете горе вели сум ја отворила да се пишува за мене нарекувајќи ме ,,појава,,....вие удружено се гушкате и кимкате машки.... дека не сум знаела што е логика......дека имам уврната логика.....и сл. ајј сеа ЛОГИЧКИ ШТО ДА ПОМИСЛАМ ?? едно ќе ви кажам .....јас вас ВЕ САКАМ баш такви како што сте со сите мани и убавини......и вие со било какви коментари и однесување никогаш......ама баш никогаш не ќе можете да ми го одземете тоа или да направите да чуствувам за вас поинаку...... ......Вистинската љубов е богатство кое што не можеш да го купиш, не можеш да го продадеш и не можеш да го украдеш, и кое што нема никаква вредност за тебе сѐ додека не го подариш некому......... ![]() Зборот ЛОГИКА од старогрчки .....λόγος (логос), првобитно значел збор или она што се зборува, (но исто така и мисла или расудување) се занимава со проучување на критериумите за проценка на аргументи за да може да направи разлика помеѓу добар и лош аргумент. Јас ја користам Тројната логика (тривредносна) каде постојат три вистинити вредности: точно, неточно и некоја трета вредност. Овој систем се разликува од поприсутната (двојна) логика која дозволува само точно (true) и неточно (false)...... Логиката е анатомија на мислата.......Џон ЛокИзменето од bijonse1 - 20.Мај.2010 во 23:03 |
|||
![]() |
|||
||
logikata e zaebana rabota
ili ili ili imas akvarium ili te boli dupe... treta opcija nema bio ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||
па анакине .....според мојата тројна логика (тривредносна) има....
![]() или имаш аквариум..... или те боли дупе..... или имаш и аквариум и болно дупе ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |