IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - ЛОГИКА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЛОГИКА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 9>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 22:16
anakin Денес во 22:15 25 минути
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 22:17
logikata otishla nekomu u vrazju mater
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 22:19
ali ima edna interesna sporedba
megju LOGIKA I FILMANJE

ne e loso da svatime koga logichki rezonirame i koga se filmame

nekogas granicata e mnogu blisku плазење

Изменето од anakin - 20.Мај.2010 во 22:20

Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 22:20
Originally posted by anakin anakin напиша:

ldeka sekoj sho ne go razbira iprasanjeto ili ne go znae odgovorot smeta deka prasanjeto e glupo ili ne e na mesto

Drzhi voda... no drzhi voda deka i prashanjeto i odgovorot pokazhuvaat kolku e glup ili ne e na mesto onoj shto prashuva ili odgovara.

Vrskata e sekogash dvonasochna... ne se odi sekogash samo vo eden pravec.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 22:21
more mesi
glup se poznava od avion,големо%20гушкање

pameten covek znae i vo glupo prasanje da najde nekoja dobra i korisna rabota

Изменето од anakin - 20.Мај.2010 во 22:23

Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 22:24
Vo pravo si.

No onoa shto go rekov ostanuva validno. Ne govorev za pametnite.

Изменето од Messenger - 20.Мај.2010 во 22:25
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 22:25
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Vo pravo si.

No onoa shto go rekov ostanuva validno.

validno? голема%20насмевка  kako za kogo

Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 22:26
E pa, ne e sekoj pameten... za zhal.

Zarem ne si imal takvi sluchai?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 22:27

jas sum slucajot , glup ko pasteta, no ne se falam na okolu so toa смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 22:28

inaku moe oTkritie glasi:

SITE NIE SME NAJPAMETNI, ZA ZHAL

Изменето од anakin - 20.Мај.2010 во 22:29

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 22:59
не знам што е проблемот.....???
постирам еротски слики.......добивам коментар...,,каде гледаш на сликата еротика,,....
отварам подтема на форумски игри за знамиња.....не требало вака требало онака.....
отварам подтема  графологија .......одма коментари негативни.....
постирам убави слики во МКД .....добивам коментар каде гледаш овде убавина.....
,,s,,....,,z,,...,,c,,....требало поинаку неразбирливо било па се потрудив да удоволам,,sh,, ,,zh,, ,,ch,, почнав така да пишувам...
постирам песна во ,,љубовен дневник,,........ми се вели оди си од тука нема врска твоите зборови оди си во ,, моја поезија,,...и многу други примери.....
отварам подтема една единствена во многуте ваши во психологија....
колегата ете горе вели сум ја отворила да се пишува за мене нарекувајќи ме ,,појава,,....вие удружено се гушкате и кимкате машки.... дека не сум знаела што е логика......дека имам уврната логика.....и сл.
ајј сеа ЛОГИЧКИ ШТО ДА ПОМИСЛАМ ??
едно ќе ви кажам .....јас вас ВЕ САКАМ баш такви како што сте со сите мани и убавини......и вие со било какви коментари и однесување никогаш......ама баш никогаш не ќе можете да ми го одземете тоа или да направите да чуствувам за вас поинаку......
......Вистинската љубов е богатство кое што не можеш да го купиш, не можеш да го продадеш и не можеш да го украдеш, и кое што нема никаква вредност за тебе сѐ додека не го подариш некому.........љубов

Зборот ЛОГИКА од старогрчки .....λόγος (логос), првобитно значел збор или она што се зборува, (но исто така и мисла или расудување) се занимава со проучување на критериумите за проценка на аргументи за да може да направи разлика помеѓу добар и лош аргумент.

Јас ја користам Тројната логика (тривредноснакаде постојат три вистинити вредности: точно, неточно и некоја трета вредност. Овој систем се разликува од поприсутната  (двојна) логика која дозволува само точно (true) и неточно (false)...... 

Логиката е анатомија на мислата.......Џон Лок

Изменето од bijonse1 - 20.Мај.2010 во 23:03
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 23:04
logikata e zaebana rabota
ili
ili

ili imas akvarium ili te boli dupe... treta opcija nema bio смеење

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 23:10
па анакине .....според мојата тројна логика (тривредносна) има....губитник
или имаш аквариум.....
или те боли дупе.....
или имаш и аквариум и болно дупеда
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2010 во 23:12
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

па анакине .....според мојата тројна логика (тривредносна) има....губитник
или имаш аквариум.....
или те боли дупе.....
или имаш и аквариум и болно дупеда

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,191 секунди.