IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Каде отиде љубовта од нашето срце?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каде отиде љубовта од нашето срце?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 18:58
Vrednostite se izmesteni...
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 18:01
голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка...hi hi hi...

“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 17:58
ja baram celo vreme...cek pod mausov da ne e..
ne e ni tamu...

...ke ja najdam...намигнување
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 17:50
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Vovleceni vo sebe,ranlivi i polni so frustracii...(da ne recam razgaleni)среќа
Svet bez moral...
Se sakame sebesi ili mestoto go okupirala zelbata da bideme materijalno posrekni od drugite?

Вовлечени во себе, скршени од болка заради сопствени грешки, седиме на форум и барем малку се обидуваме да се отргнеме од реалноста за да ни биде подобро....а длабоко во себе знаеме дека тонеме уште повеќе и повеќе.....тага Фрустрации: полно, за извоз!
Кога ќе си направиме една интроспекција, сфаќаме дека не се сакаме себеси! Дека нашата надворешна и внатрешна личност е сосем различна од она што сакаме да бидеме. На површина излегува она: туѓото е послатко! Се споредуваме со другите и “сфаќаме“ дека тие се подобри од нас. Е од таму потекнува желбата да бидеме материјално посреќни од другите. Се убедуваме самите себе си дека материјалното ќе ни овозможи висок углед во очите на другите луѓе.....Жално, но вистинито тага
Љубов? што беше тоа збунетост

You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 14:44
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Svet bez moral...
Se sakame sebesi ili mestoto go okupirala zelbata da bideme materijalno posrekni od drugite?

ubav post i mnogu vistinitсреќаljubovta vo denesno vreme e skriena nekade dlaboko a na povrsina nikako da ispliva ,sekako ljubovta e zameneta so materijalnite vrednosti i zelbi da bideme podobri od ,,drugiot.,,nishto poveke ne ni e ,,sveto,,........збунетостzalosno
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 14:24
каде отиде љубовта од нашето срце?
тука е...изгазена под нечии нозе...фрлена на некој под...ја исфрлиле трчајќи по нешто илузорно,нешто кое и нема толку голема вредност колку во моментот ни изгледа..
кога ќе се сетиме дека љубовта е единственото нешто кое не прави среќни и дека ништо сруго не е вредно неа ќе ја нема...ќе биде мислена именка,зашто сме ја уништиле патем
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2009 во 14:03
Svet bez moral...

“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.