![]() |
|
Каде отиде љубовта од нашето срце? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrednostite se izmesteni...
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
ja baram celo vreme...cek pod mausov da ne e..
ne e ni tamu...
...ke ja najdam...
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Вовлечени во себе, скршени од болка заради сопствени грешки, седиме на форум и барем малку се обидуваме да се отргнеме од реалноста за да ни биде подобро....а длабоко во себе знаеме дека тонеме уште повеќе и повеќе..... ![]() Кога ќе си направиме една интроспекција, сфаќаме дека не се сакаме себеси! Дека нашата надворешна и внатрешна личност е сосем различна од она што сакаме да бидеме. На површина излегува она: туѓото е послатко! Се споредуваме со другите и “сфаќаме“ дека тие се подобри од нас. Е од таму потекнува желбата да бидеме материјално посреќни од другите. Се убедуваме самите себе си дека материјалното ќе ни овозможи висок углед во очите на другите луѓе.....Жално, но вистинито ![]() Љубов? што беше тоа ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
каде отиде љубовта од нашето срце?
тука е...изгазена под нечии нозе...фрлена на некој под...ја исфрлиле трчајќи по нешто илузорно,нешто кое и нема толку голема вредност колку во моментот ни изгледа.. кога ќе се сетиме дека љубовта е единственото нешто кое не прави среќни и дека ништо сруго не е вредно неа ќе ја нема...ќе биде мислена именка,зашто сме ја уништиле патем |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Vovleceni vo sebe,ranlivi i polni so frustracii...(da ne recam razgaleni)
![]() Svet bez moral... Se sakame sebesi ili mestoto go okupirala zelbata da bideme materijalno posrekni od drugite? |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |