![]() |
|
Голи Вести |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ама вака гледано во целост некако ми личеше,на прво оделенче кога рецитира........ ај на почетокот си ги држеше рацете као да се срами,па после имаше изгледа за што да се фати ![]() Интересно |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Арна е Мрзлич немој сега и ти
![]() Генералии некој знае бе за девојчето?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
mozele da i stavat Šipka .... za da ima za sto da se fati dodeka ne i pomine tremata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
uh bre MME , ne mozelo 2 x da se glasa
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() а за гласот,и јас викам на mute ![]() |
|
![]() |
|
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
golite vesti se dobri za site za koi golotijata e tabu tema sto znaci ponekogas mu pretstavuva napnatost pa taka so ovaa psihicka vezba kade sto se slusaat vesti i se gleda telo se postignuva 100posto opustenost toa e pozitivnata strana a negatinata e sto ne e za zeni zasto ke gi izopaci zelbata koga ke posakaat da ja pipkaat voditelkata.
|
|
![]() |
|
goli vesti i bugarska muzika se GLEDA ..... ne se slusa .... ako nemas mute onda vadi zvucnik
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
А зато дедо хартатак ималлл......
![]() ![]() ![]() Све је добро.....само мало на кореоградија да поработат ![]() ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
bull sh*t u boja.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Женската не е баш спремна за голи вести
Искрено , додека ја гледав ми се присра ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ali najiskreno mene mi bese strasna
![]() za glasot da ne pravime muabet , ni na radio ne bi ja slusala....
ali citam na site mu se dopadnale nejzinite "gorni" atributi, i ako samo toa se bara ok.
da ne bide posle, ovaa e zensko zatoa taka komentira...
se na se, mene ne me bendisa....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Bezveza mi e..mozea da stavat nekoja poatraktivna..na ovaa nozete ko salami i se malce..
![]() ![]() Изменето од Eli - 06.Мај.2009 во 20:43 |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pusta ljubomora
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
За некоја минута па следува и втората емисија на Голи Вести.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |