![]() |
|
Дали времето влијае на вашата состојба? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | |
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sekogas vlijae
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Mnogu
|
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ДААА
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da bapnat gromovi i istepaat nekoi, a moze i poveke nasi vidni licnosti od politikata, toa i te kako ke vlijae na moeto raspolozenie
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Grad da udri dodeka ide doterana na sostanok i vnimava na sekoj cekor kade stapnuva
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Na mene "ne", ama na mojot mozok "da"
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koj si nosi cadorce
grom go udira, crn pominuva |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
mirna esen i lisja sto suskaat pod noze me pravat smirena i pomirena: toa sto treba da umre neka umre, toa sto treba da zivee neka zivee
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sekoe leto mi e katastrofa i sega pocnuva da me fakja depresija uste vo maj zasto znam deka ide leto.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Mmm..leto..razgoleno...mmm
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
vliae i toa bas poradi toa sto
na vremeto vliaat mislite ne lugjeto |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
влијае итоа многу,..не можам да живеам без сонце
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
NE vlijae mnogu ali samo ako e ladno malce si ogranicen.
AJDE USTE MALCE PROLET PROLET PROLET ![]() ![]() |
|
![]() |
|
So tekot na vremeto se poveke na mene vlijae i ko da saka se sto saka ona da sakam i jas
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |