![]() |
|
Дали се инаетите и за што најчесто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 15> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E aj sega ti pa..ne do tolku i za sekakvi gluposti..ako znam deka ne sum vo pravo imam doblest i da se otkazam od inaetenje i da kazam deka drugiot e vo pravo..ama vreka so sol nema da izedam, pa ako treba "svince u dzamija ke vleze"...
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
za moite PRINCIPI...ne bi gi objasnuval,koi se...no koga stanuva zbor za niv...kopja krsam..se boram..ne popustam..pa i koga ke uvidam deka ne sum vo pravo (sto za sreka samo 2 pati mi se ima sluceno)
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Ema14 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
huuuhu, ne da se inaetam... ili ke e po moe ili nikako :D
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
otsega natamu nema da se inaetam
-ke nema so kogo ![]() |
|
![]() |
|
Kiniki ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Мај.2008 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 30 |
. Изменето од Kiniki - 31.Декември.2009 во 11:14 |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
koga nekoj me tera da napravam nesto protiv svoja volja,a kao demek "za moe dobro"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Makijaveli - 22.Мај.2008 во 04:29 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Se zainativ denes za nesto i bidejki sum sigurna deka 102,5% sum vo pravo, ke si go isteram inaetot do kraj!.. Mislam deka vredi!..
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
inaet sum so skolovo sto go pravam
![]() ne mi se odi a za inaet odam
![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Воопшто не сум инает,.... ама ни најмалку. |
|
![]() |
|
eni_17 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
se inaetam vo skolo na profesorite..a znam deka jas gubam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Ако знам и сум убеден дека сум во право тогаш стојам зад мојот став...и не попуштам па и крај на светот да е...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
не се инаетам многу. на крајот на краиштата попаметниот попушта
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
da ... i betonot znae da pukne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
се инаетам.......со одредени луѓе
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |