![]() |
|
ЖЕНИТЕ НА МУХАМЕД |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
hr.lucky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
od ovaa proizleguva deka k*ranot ne e doslovno tochen,deka hadish*te se izmisleni kontra na vasceto tvrdenje deka se e sovrseno.
|
|
![]() |
|
hr.lucky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Ajshinite godini vo hadish*te vo mnogute sluchai se pogreshno kazani i ne samo toa.Kazuvanjata koi shto gi prenesuvaat ovie podatoci se mnogu nerealni.Na osnova na istoriskite podatoci najverojatno e deka takvo neshto sto stoi vo hadish*te,,NIKOGASH NE SE SLZCHILO,,
|
|
![]() |
|
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Еве ти линк,и прочитај го одговорот:http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=6506&PN=17
|
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
![]() |
|
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
И на ова прашање е одговорено,не еднаш ами стотина пати.Абе Лаки,зошто прво не погледнеш што е пишувано,па да поставуваш прашања.Зарем цело време ќе се вртиме во круг. |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
![]() |
|
Kolku godini imala Ajsha koga ja ozenil Muhamed?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |