![]() |
|
Паркети |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Автор | |
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
parketi gi sledam od poodamna, imaa na vremeto zivi svirki a i se uste verojatno imaat, grupata e otkacena, luda i bas mi se dopaga nivniot stil
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() |
|
![]() |
|
repetitor ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Evergrin stih : "ti si cupe ubo mnoguuuu ! "
|
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Гласајте за Паркети на WorldSings
Освен Next Time, Македонија има уште еден претставник на WorldSings. Тоа се битолските Паркети. Тие за сега имаат 122 гласа, и без оглед што не се во првите 20, постојат сериозни изгледи да се најдат меѓу најдобрите. Гласајте за Паркети на WorldSings. Затоа Гласајте за Паркети! ![]() WorldSings е музички натпревар во кој учествуваат музичари од целиот свет. Првите 20 песни кои ќе бидат одбрани според он-лајн гласање (кое завршува на 31. декември), ќе се квалификуваат за настап на World's best song натпреварот кој ќе се одржи на 19. март 2010 во Лас Вегас. Наградите кои ќе бидат доделени од страна на шестчлено жири се: Прва награда: $500.000. Втора награда: $200.000. Трета награда: $100.000. Четврта награда: $40.000. Останатите 16 финалисти ке добијат по $10.000. За да гласате треба прво да се регистрирате. (Веста ни ја испратија фановите на Паркети) http://mmm.com.mk/?ItemID=6E1F31BB12B261449FEA9BF247A32D2D Изменето од macaparket - 10.Октомври.2009 во 14:52 |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
немааа слики ![]() ![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Баш ми е мило.
![]() ![]() ![]() Да не имаш случајно слики МИна?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
беа гости во Селект (Струмица) во петокот...направија добро расположение! оддаман не сме си поминале така убаво! ем се смеевме до солзи од сите глупости што ги кажаа и направија типците од Паркети
![]() ![]() ![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() "Мамо не му кажувај на тато“ е насловот на новото цеде на битолската група „Паркети“, кој од денеска по скромна цена од сто денари ќе се продава на сите продажни места на „Време“. Членовите на група велат дека ова нивно издание, четврто по ред, содржи 12, 5 песни. - Намерно не сакавме да напишеме 13, а патем и така се решивме зашто макфестовската песна „Ноќ од илјада дена“, или позната како „Јас имам бакнеж“ ја сметаме за половина песна. Албумот го финансираа нашите мајки, тие ни дадоа пари и затоа и моравме да ставиме и таков наслов - на шега велат членовите на групата. Претпромоцијата се случи на свирката што на седми јуни ја одржаа во „Импакт“ во Велес. На 11 јуни, по полноќ, „Паркети“ албумот ќе го претстават концертно пред своите сограѓани битолчани во клубот „Инфинити“. На 12 јуни настапуваат во „Селект“ во Струмица. Турнејата продолжува на 19 јуни во „Фул хаус“ во Радовиш, на 20 јуни во „Арт кафе“ во Свети Николе, а завршува на петти јули со свирка во клубот „Хавана“ во Скопје. |
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
http://parketifanclub.forummk.com/forum.htm
Посетете го новиот форуум!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
http://www.youtube.com/watch?v=OI7gq_hxLmg
Sakam da te galam na humanitarniot koncert "Pomogni i ti". Si ja dokazaa i humanosta deckive. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
maki_seker4e ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
super se... definitivno se otkaceni
![]() |
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |