IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Паркети
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Паркети

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 14>
Автор
Порака Обратен редослед
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Статус: Офлајн
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2009 во 16:17
parketi gi sledam od poodamna, imaa na vremeto zivi svirki a i se uste verojatno imaat, grupata e otkacena, luda i bas mi se dopaga nivniot stil
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2009 во 21:44
Originally posted by repetitor repetitor напиша:

Evergrin stih : "ti si cupe ubo mnoguuuu ! "
toa da, ama ko ke go vidam ovaj so stipceto изненадување ne mozam da go trpam....
Кон врв
repetitor Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Ноември.2009
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај repetitor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2009 во 21:18
Evergrin stih : "ti si cupe ubo mnoguuuu ! "
Кон врв
macaparket Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Април.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2009 во 14:51
Гласајте за Паркети на WorldSings

Освен Next Time, Македонија има уште еден претставник на WorldSings. Тоа се битолските Паркети. Тие за сега имаат 122 гласа, и без оглед што не се во првите 20, постојат сериозни изгледи да се најдат меѓу најдобрите. Гласајте за Паркети на WorldSings. Затоа Гласајте за Паркети!

WorldSings е музички натпревар во кој учествуваат музичари од целиот свет. Првите 20 песни кои ќе бидат одбрани според он-лајн гласање (кое завршува на 31. декември), ќе се квалификуваат за настап на World's best song натпреварот кој ќе се одржи на 19. март 2010 во Лас Вегас.

Наградите кои ќе бидат доделени од страна на шестчлено жири се:

Прва награда: $500.000.
Втора награда: $200.000.
Трета награда: $100.000.
Четврта награда: $40.000.
Останатите 16 финалисти ке добијат по $10.000.
За да гласате треба прво да се регистрирате.

(Веста ни ја испратија фановите на Паркети)

http://mmm.com.mk/?ItemID=6E1F31BB12B261449FEA9BF247A32D2D

Изменето од macaparket - 10.Октомври.2009 во 14:52
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT
UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 17:37
Eeee баш штета. Се надевам у Скопје ко ќе бидат ќе успееме да најдеме некој да слика нон стоп. Ја планирам некако да бидам на сцена.
NA UVO MI SE DERAT
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 16:14
Originally posted by macaparket macaparket напиша:

Баш ми е мило. ПОзнати се нашите Паркети по тоа.
Да не имаш случајно слики МИна??

немааа слики    Ај наредниот пат...Ќе ги донесат во скоро време пак за да ни ја повторат забавата уште еднаш
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 11:11
Баш ми е мило. ПОзнати се нашите Паркети по тоа.
Да не имаш случајно слики МИна??
NA UVO MI SE DERAT
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 00:58
беа гости во Селект (Струмица) во петокот...направија добро расположение! оддаман не сме си поминале така убаво! ем се смеевме до солзи од сите глупости што ги кажаа и направија типците од Паркети , ем си подзаигравме [:D/] , ем за првпат слушнавме нивни песни кои се тотално непознати за нас струмичаните ... Супер поминваме...ги чекаме наскоро пак,нека ни дојдат пак во Селект
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 21:39

"Мамо не му кажувај на тато“ е насловот на новото цеде на битолската група „Паркети“, кој од денеска по скромна цена од сто денари ќе се продава на сите продажни места на „Време“. Членовите на група велат дека ова нивно издание, четврто по ред, содржи 12, 5 песни. - Намерно не сакавме да напишеме 13, а патем и така се решивме зашто макфестовската песна „Ноќ од илјада дена“, или позната како „Јас имам бакнеж“ ја сметаме за половина песна. Албумот го финансираа нашите мајки, тие ни дадоа пари и затоа и моравме да ставиме и таков наслов - на шега велат членовите на групата. Претпромоцијата се случи на свирката што на седми јуни ја одржаа во „Импакт“ во Велес. На 11 јуни, по полноќ, „Паркети“ албумот ќе го претстават концертно пред своите сограѓани битолчани во клубот „Инфинити“. На 12 јуни настапуваат во „Селект“ во Струмица. Турнејата продолжува на 19 јуни во „Фул хаус“ во Радовиш, на 20 јуни во „Арт кафе“ во Свети Николе, а завршува на петти јули со свирка во клубот „Хавана“ во Скопје.
NA UVO MI SE DERAT
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 18:10
Originally posted by macaparket macaparket напиша:

http://parketifanclub.forummk.com/forum.htm
Посетете го новиот форуум!!
NA UVO MI SE DERAT
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2009 во 20:18
http://parketifanclub.forummk.com/forum.htm
Посетете го новиот форуум!!
NA UVO MI SE DERAT
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 16:29
NA UVO MI SE DERAT
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2009 во 18:10
http://www.youtube.com/watch?v=OI7gq_hxLmg
Sakam da te galam na humanitarniot koncert "Pomogni i ti".
Si ja dokazaa i humanosta deckive.
NA UVO MI SE DERAT
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
maki_seker4e Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maki_seker4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 16:41
super se... definitivno se otkaceni
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.