![]() |
|
Каде после факултет? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
идеме? ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
CaVaLi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
valjda nadvor nekade,USA na pr.
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
у п.м. па лево
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
чек прво да се запишамна факс..како ми појде се ај другата година ај другата година ама оваа подитно одам.......
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Не пропушташ многу...верувај...залудно потрошено време
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
е ако де...еден епитет поише ама кај мене ке се носи и со доктор
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Докторица...ммм...во униформа...ммммм
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
вии ја и без докторица носам униформа...али најсмешно е кога ке ми дојде некој студент на работа постар од мене и ке ми рече докторке така подзинат а уствари постар од мене
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
prvo faksot da go zavrsam da ne pocnat da mi vodat tamu staz
![]() Изменето од $BlackDevil$ - 24.Јануари.2008 во 23:40 |
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
idam vo SWISS ili kanada usa
|
|
speed
|
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
AKO STE UMORNI DOMA,AKO NE KADE SAKATE...
![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
posle sredno na fakultet normalno,denes ne se moze bez toa....bas bi sakala da studiram vo usa ili negde vo eu.....
![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...eve edna od moznostite..
Владини стипендии за европски постдипломски студии Дванаесет стипендисти вчера добија стипендии за постдипломски студии во странство. Стипендиите ги додели вицепремиерот за евроинтеграции Ивица Боцевски. Стипендистите по завршувањето на студиите имаат обврска да се вратат во Македонија и да работат најмалку три години во државната администрација на проблематиката за која студирале. На овој начин се обезбедуваат професионални и обучени кадри и се зајакнува административниот капацитет на државната администрација за потребите на процесот на европска интеграција. Македонската Влада веќе шеста година издвојува средства за доделување стипендии за постдипломски студии од областа на ЕУ/ЕИ во странство. На настанот присуствуваа претставници на амбасадите на Холандија и Германија, кои обезбедија стипендии за пет, односно за двајца студенти. Изменето од mamamd - 16.Август.2008 во 07:01 |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Во суд! ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |