![]() |
|
Преку леб погача |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
More malo, temata ne ja ograniciv na svaleracijata, tuku e opsta, gi dopira site segmenti na zivotot. Koj spomna otfrlanje na semejstvo?
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
се сметам за личност што секогаш игра на сигурна карта...... па така да,........ би си останала на лебот,...... макар и сув........
![]() ![]() а од друга страна........ тој што не ризикува не добива........ ![]() |
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Ако се работи за ризик не ризикувам, ама ако се работи за можност за поголем успех . Дадададда
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Ubavo e da si ambiciozen, ama se vo granicite na mozhnostite, za da ne izleze potoa:" barajki rogovi, ostana i bez ushi"!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ОКРУГЛО, ПА НА ЌОШ! - ВЕЛЕШЕ ЕДЕН МОЈ ЦИМЕР. Изменето од majstorce62 - 30.Јануари.2008 во 16:38 |
|
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Па и јас не мислев на швалерација, ако се претера со ризикување и се доведе семејството до банкрот има такви што ќе си ги земат децата и ќе си заминат.Не оправдувам ни преголем ризик, ни напуштање, треба само да си умерен и да издржиш до крај. Веќе пишав дека треба убаво да се разгледа можноста и да си размислиш дали ризикот е оправдан, на крајот на краиштата еден живот имаме само треба да носиме одлуки кои нема да им наштетат на најблиските, во тоа се состоеше моето мислење. Изменето од Monuska - 30.Јануари.2008 во 18:39 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
...на крајот на краиштата еден живот имаме само треба да носиме одлуки кои нема да им наштетат на најблиските, во тоа се состоеше моето мислење
TVOJOT ZIVOT E TVOJA LICNA SOPSTVENOST. SO NEGO MOZES DA UPRAVUVAS SAMO TI BIDEJKI TEBE LICNO EDNAS TI SE DAVA. ZIVOTOT E EDINSTVENA APSOLUTNA SOPSTVENOST, SO KOJA COVEK MOZE DA PRAVI STO SAKA A DA NE POLAGA SMETKI PPRED DRUG. AKO NEKOJ SMETA DEKA TOA STO GO POSTIGNAL E MALKU I DEKA SAMO POVISOKA AMBICIJA MOZE DA MU DADE I POVISOKA SMISLA NA ZIVOTOT NEGOVO PRAVO E DALI KE GO PRIFATI PREDIZVIKOT ILI NE, A NE TOA DA BIDE REZULTAT NA NECIJA SUGESTIJA. SEPAK ZIVEEME ZA SAMITE SEBE A NE ZA DRUGITE.ZIVOTOT NE E GORIVO PA KOGA KE GO SNEMA NEKOJ ZA KOJSTO ZME ZRTVUVALE DA NI DADE OD NEGOVOTO. |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
JAS AKO IMAM LEB- SAKAM POGACA, AMA NE ZA DA JA JADAM JAS SAMA, MENE MI E INTERESNO SAMO DODEKA DA JA DOBIJAM - POSLE IM JA DELAM NA DRUGITE! ZNACI - NE ME VOZBUDUVA POMISLATA DEKA KE SI JADAM POGACA, NAJVOZBUDLIVO E DODEKA JA CEKAS DA SE ISPECE. |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
kade da se prijavam da dobijam parce od pogacata sto ja delis na gladnite? |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Dve vrati. Zad prvata vrata te ceka hrana i zeni vo izobilstvo, a zad drugata vrata ima samo temnica i edna sveka.
Prvata vrata oznacuva stagnacija, a vtorata istrazuvanje, rizik i razvitok. So ke odberes ? |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koj, ja ? Pa se razbira, stagnacija i debilizam.
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Да ама некогаш е тешко да не потпаднеш под нечива сугестија, посебно ако зависиш од тој некој. |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Би сакала да беше поинаку, ама знам дека на крај ќе се најдам пред истава врата. |
|
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
A sto ako se pojavi posle burek? Do koga taka? Zivotot e kratok brgu minuva.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |