![]() |
|
Што ќе носите за дочекот на Нова Година |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
мила ај ѕирни ми ја комбинацијата и зуцни што мислиш погоре е
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Src veke ja vidov i veke te zamisluvam vo takvo nesto....super mila...ke sjaes ...............(kako novogodisna elka
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ke gi nosam samo pozitivnite raboti shto mi se sluchija vo ovaa godina,
se drugo,ke gledam da zaboravam i ostavam...ako moze,a ako garderobata e presudna,togash seto ova ke bide vo kombinacija so pantaloni(neizostavno)i nekoj goren del koj ke lichi na bluza..
|
||
![]() |
||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
|
за нова година ќе носам 100-тка у грамажа, 10 тркалца и нешто вишок, што се најде (по можност хофман)
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
zavisi od toa kade i so kogo ke bidam!!!
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
najorginalna ke bides
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
ке го изненадам дечко ми и ке се облечам со униформа на француска собарка
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Tattoo Beauty - 21.Декември.2007 во 22:06 |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ja ke ja iznenadam komsika mi pa ke izlezam gol
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Pa sum te videla gol vise stopati
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
|
mace se ubavo so fustanot ali ova so crven karmin i zelena senka ti e uzas vo nikoj slucaj nemoj taka da se pojavuvas zosto ke bides osudena na propast.mislam ova ti e sovet a ne kritika. ![]() |
||
![]() |
||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
|
moe mislenje e deka bas ke e super,obozavam crven karmin a zelena senka ke i stoi na oblekata i + kontrast e,ali da e nezna zelena a ne napadna,bluep 5 ke bides! |
||
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
мое мислење е дека ке стои само ако зелената сенка е премногу нежна како што јас планирам..а и црвениот кармин денес го земав и е премногу нежен не е јак. фала за критиката ама верувај подобро од сергеј шминкам.нема утка!фала емилија
![]() Изменето од blueprayer - 25.Декември.2007 во 21:12 |
||
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
КОГА БИ МОЖЕЛ ZAGOR ДА СТИГНЕ..СИТЕ ДА ВЕ НАШМИНКА ЗА НОВА ГОДИНА...
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |