![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 294295296297298 360> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
знам дека се ќе биде во ред.....
![]() |
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
znam deka.... sekakvi luge ima....
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
... sum majstor za komplikacii
|
||
![]() |
||
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
|
Znam deka pak se glupiram
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Знам дека ке му се качам на глава после коа ке се врати.......
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
....ЗНАМ ДЕКА НЕКОЈ МИ ГИ ТАМАНИ ПОСТОВИТЕ...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...znam deka se se razminuvame i nikako da podiskutirame...
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Znam deka e tesko,
ama kaj da e ke ja legnam ako ne kaj i da e, togas koga i da e.... Pa na kraj na kraista pa i koja i da e....!!!! |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Знам дека ќе биде тешко на тој што ми ја нервира мама.Само ако го разберам
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Znam,deka e se smeshno i nema veze,no me nervira
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
знам дека и Рушка е срцка гоооолема гоооолема гооолема
![]() |
||
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Znam deka blu....e srce
![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
|
знам дека пред 15 минути доручкував....зелка салата
|
||
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
1.znam deka sepak mi ostanalo nesto... 2.znam deka seuste nisto ne sum jadena cel den... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 294295296297298 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |