![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 292293294295296 1402> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
дека денес Автокоманда накај 15 и 30ч. ми личеше на Менхетен во есен. по бојата на тмурноста по дрвата и по зградите...сеа смејте ми се
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ДАЛЕКУ Е ПРВИ АПРИЛ
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
ne mi go otvora chatot u ....
![]() ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
дека сакам утре да си купам уште едни салонки
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....НЕ МИ СЕ ВЕРУВА!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
sakam da kazam deka sto tuku si izgorev dva prasta.......auch.........
|
|
![]() |
|
...ТЕШКО МЕНЕ!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
сакам да кажам дека оваа недела деновите ги проаѓам колку да се рече дека сум ги прошол...looking forward to the weekend...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Sakam da kazam deka ne mozam da vetam koga ne sum sigurna deka ke mozam da ispolnam!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
дека ова снегов не е нормален.
|
|
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Sneg?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
кога сме веке кај снегот...ако ми ги упропасти плановите за викендов...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
сакам да кажам дека овде навистина истури. па вака нема завеано снег од кога бев дете
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
__ __ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
golem BAN be
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 292293294295296 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |