![]() |
|
Бугарска музика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 45> |
Автор | |
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
много интересно как успя без въобще да я слушаш да разбереш че е много смешна медиатция? просветление? екстрасензия? екстратерести? екстранина? екстрапардаоксално ![]() по скоро екстраортодоксално ![]() Изменето од m__g__ - 11.Јануари.2008 во 13:36 |
|
![]() |
|
Cool_Angel ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Бугарката музика ми е многу смешна и воопшто не ја слушам пошо не ми се свиѓа, сите пејачќи што пејат се само вештачки кукли, бљак!
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Дай кажи некоя паметна музика...
![]() Само да кажа, че музиката, както и поезията няма нищо общо със разума и ума, а с човешката душа. ![]() А мене лично ми е гайле, що ти мислиш или не мислиш за моята бг музика. А, само между другото, говорех на Изи. Тебе, ленче, не съм те викала. ![]() Със здраве. Изменето од pagane - 11.Јануари.2008 во 12:04 |
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Само ке кажам дека ич не ми се свиѓа и дека најглупа музика досега што сум ја слушнала е Бугарската................. живи глупости се тоа!
|
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Изи, заради това ние тука пускаме други стилове. Ако сакате ги слушайте, но поне да знаете, че постои съвсем различна бг музика, която си има своите качества и достойнства.
Много хора в България, между които и аз, не слушаме музиката,която предлага Планета. Най- малкото,защото в голямата си част е всичко друго , но не и българска музика. ![]() |
|
![]() |
|
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Абе каков попфолк...
Тука во Македонија ја фаќаме онаа музичка програма Планета.Грозни ми се ![]() |
|
![]() |
|
Първо вземи стинси върху линковете, па после гласай за каквото искаш.
Това само,за да чуеш и друга бг музика, освен попфолк. ![]() После мисля няма да се чудиш. Гласай и за двете опции. ![]() Изменето од pagane - 11.Јануари.2008 во 11:53 |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
не сум сигурен што да стискам...НЕ или ТАА Е СМЕШНА...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
![]() за ония в пейзажа песни нема ![]() |
|
![]() |
|
Едно не ми е ясно: как можеш да коментираш нещо, което не познаваш.
Попфолкът е сравнително нов стил за музикалните вкусове в България. Аз съм от поколение,което е израсло с музиката на бг рок групи и с т. нар. естрадна музика. Те правят моите спомени от детството и юношеството. Не попфолка- не Ивана, Глория, Камелия, Гергана, Анелия,Емилия и Азис. Така,че ако някой е ограничен по отношение на информацията за бг музика, ако е интелигентен е по- добре да премълчи. Умният човек не дава мнение за нещо, което не му е ясно. ![]() И тук m_g_ се накъса да ви пуска истинската бг музика само няма кой да си направи труда да слуша и да чуе. ![]() |
|
![]() |
|
no name ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
ah ne slusam. Turbo folk e 1000000000000000000000000 pati podobro od Bugarska.
Mn se ligavat bugarkite ![]() |
|
![]() |
|
moon88 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
RSKA LI VAKA U BUGARIJA MAKEDONSKA MUZIKA KO OVDE?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...aj pa ne i zbori ako mozesh a ti se ukaze prilika, glej ja kakva e...moreeeeee ima da verglam 200 na saat... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=N3Q3iXqEg_4 |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
anakin angliski e svetski jazik, da ne vikat posle bugari sme bile...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |