![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 100> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ljuov e ne logicka ,no toa e toa
a koj bi sakal da e logicki zaljuben ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
logicki zaljuben mi asocira na zaljubuvanje od interes ili ne a???
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
izgleda NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
hahaha ili mu se potreni pari ili stan ili godinite go pritiskat pa planira da ze ozeni a ne zaljubi hehehheheh |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
LJUBOVTA E KOLKU SREKJA, TOLKU I JAD!
TOA E EDINSTVENIOT JAD KOJ MOLIS DA POTRAE...
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Ljubovta mozhe da ne odvede vo pekolot ili vo rajot!
Taa sekogash ne vodi nekade, treba da ja prifatime, zashto taa mu dava smisla na nashiot zhivot! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
|
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Љубовта е како цигара, ако се угасне, можеш повторно да ја запалиш, но веќе го нема истиот вкус.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Ljubovta e нешто најсвето и нешто за кое треба многу да се бориш за да го задржиш. Во љубовта нема правила нема граници не постојат пречки.
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Љубов е љубов а секс е секс!
Е сега! Што е љубов без секс и секс без љубов? Значи љубовта е секс!!! Изменето од којсумјас - 20.Февруари.2008 во 02:24 |
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Ljubov e duhot na kreacija.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pred sekogo ne mozes da gi sobleces gakite, znaci treba svarno da go sakas
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Znaci za da se sobleces pred nekogo treba svarno da go sakas ili da ti e maticen, a za da ti bide maticen treba i da ti bide simpaticen
|
|
![]() |
|
....ljubovta ne e 4udo,no 4uda pravi!
|
|
|
|
![]() |
|
A ona : - Lubov moja...umiraaam...aaah ! Mene toa zagrizuvacki mi zvuci
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |