IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 45>
Автор
Порака Обратен редослед
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:31
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Инаку Блу со кој беше на протест??
Се најде со некој од форум??
не бев со од форум..ама начув и други од форум биле..голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка бев со моја багра и со шал ти кажав на мсн зашто

Онака те прашав.........ме интересираше.....
П.С.Заборавив дека сега ми кажа на мсн
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:30

не бев со од форум..ама начув и други од форум биле..голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка бев со моја багра и со шал ти кажав на мсн зашто
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:27
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:27
Не бе ти..
И зборам на Моира да не ме вика така
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:26
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

na pogresno mesto protestiral narodot ...
па каде бе другар ?? на турски гробишта ли да протестира??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:26

се согласувам со владимир. тие што имаа намера мирно да протестираат мирно протестираа. нема што да се обвинуваат. тие што решиле да кршат од самиот старт со таква намера дошле кршеа. јас ете не кршев.голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Па така де сега јас си го исполнив својот дел, ги почитував правилата и се однесував цивилизирано....
Ако некој дивеел од страна тоа не е мој проблем...
Јас ги почитував правилата и не знам сега што одма се нафрли на мене моира....?

П.С.

Молим те не ме викај Владимир(е)...
You sound like my mother

Само Владимир
па владимир пишав мислам голема%20насмевка
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:25
na pogresno mesto protestiral narodot ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:25
Originally posted by for_macedonia for_macedonia напиша:

ABE KAJ BEVTE NA PROTESTOT. OD SITE OVIE STO VIKAA DEKA KE DOJDAT DVAJCA NE DOJDOA. CCCCC DO KOGA VAKA. SE NADEVAM DEKA KE SE SVESTITE PRED DA BIDE KASNO.
не знам кој друг рекол ама тие мене што ми рекоа дојдоа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:25

се согласувам со владимир. тие што имаа намера мирно да протестираат мирно протестираа. нема што да се обвинуваат. тие што решиле да кршат од самиот старт со таква намера дошле кршеа. јас ете не кршев.голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Па така де сега јас си го исполнив својот дел, ги почитував правилата и се однесував цивилизирано....
Ако некој дивеел од страна тоа не е мој проблем...
Јас ги почитував правилата и не знам сега што одма се нафрли на мене моира....?

П.С.

Молим те не ме викај Владимир(е)...
You sound like my mother

Само Владимир
Кон врв
for_macedonia Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 18.Февруари.2008
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај for_macedonia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:24
ABE KAJ BEVTE NA PROTESTOT. OD SITE OVIE STO VIKAA DEKA KE DOJDAT DVAJCA NE DOJDOA. CCCCC DO KOGA VAKA. SE NADEVAM DEKA KE SE SVESTITE PRED DA BIDE KASNO.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:23
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:22
mozam da kazam samo edno ... na pogresno mesto protestiral narodot ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:21
Па на крај крајава, јас мирно протестирав без кршење прозори и без тепање со полицијата...
Тоа што правеле некои други од страна не ме интересира....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:21
eh drugarice .... nebare sme nekoja ulica vo kravari  pa ce ni go menuvaat imeto kako ce im se digne ( prostete na izrazot ) ...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.