![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 285286287288289 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Секако ќе биде во некое време
![]() Компјутериве да се даваа во стил на кола со дозвола за користење ![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
xaxaxxaa cekaj da ja izmislime licencata
da odmoram malku sakam
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Три часа се повеќе од малку
Да не ме заседнат гостиве |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() da mi pomine glavobolkava
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Нека отиде да не се враќа
Сега уште да си легнам со време |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
сега и не е баш време за легнуваење
![]() да си се одморам убаво денес
![]() |
|
![]() |
|
И со гости знае да биде пријатно
![]() Да не заспијам попладнево |
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
pospij si kje se odmorish
da proshetam nekade |
|
![]() |
|
До кујна и части кафе
![]() Него да си ставам кафе |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
утре сабајле
![]() да не се успијам
![]() |
|
![]() |
|
Недела е никој не ќе замери
Денов раат да ми мине |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
денес не е ден за тоа...
да се прошетам малку |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Малку...ама покасно
Да најдам некоја друга занимација |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
нема подобро од ова
сакам сесијата да ја поместат |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 285286287288289 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |