![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 284285286287288 339> |
Автор | |
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДК,
Да беше Заев како Нинџа, ќе процветаше државава
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Шефке како го одработи ова,и Сорос да ти подзавиди... ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не знам ова дали да го сфатам како комплимент... или да си го сменам аватарот.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк...Тој може само на платен список да ти биде.Заради повисоки цели секако.
![]() |
|
![]() |
|
Сдк...Шефке толку ли е моќно идивиди лобито... ![]() Отиде јабана Милчин. ![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Сдк....кога ќе ти тргне...тргнато е....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Ако денот по утрото се познава, тешко на мене денес. Ако ми влезе уште некој на полна лента, ќе го зачукам
![]() |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
сдк денес ми текна на форумов, нормално, кога имам за учење се друго ми се прави освен да учам...позззз
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Не можам да ги разберам луѓево што викаат дека е ПОДОБРО да не му стават микрочип на кучето.
После кога ќе им избега од двор и ќе го заловат, одма скокаат - ќе ми го однесеа во Вардариште. Не знам каде сакаат да им го однесат, во музеј?!
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Сакам да кажам Здраво Литиум
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
сдк здраво и на тебе фикс
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Nekoj ocigledno se dezorientiral
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Mazak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Transform as much as you like, I know who you are
![]() |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
![]() |
|
![]() СДК, Се најадов како да ми е последен ден на планетава.. Ми е срам да пишам во темата, што сум јадела. Кој знае што ќе помислат за мене хаха
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 284285286287288 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |