![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 281282283284285 1099> |
Автор | ||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
zeni koi ne lazat...
ne da se smrznuvam jas po skopski korsokaki cekajki ...
ne znaes niz se sto sum pominalm jas brate Pitu, lesno ti e tebe ...
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||
E takvi sme nie Djaki
Domakjinki
Eve Nenuska znae i da mesi...
![]() |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
![]() |
||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|||
Е ЗА СУКАЊЕ ТРЕБА СО ПОДЕБЕЛО СУКАЛО ДА СЕ УЧЕШ...
А ЗА ТВОЈА СРЕЌА МОЈТО Е ТАКВО...
ДА СЕ ПАЗАРЕМЕ ОКОЛЕ ЦЕНАТА ПА МОШ ДА ТЕ УЧАМ....
|
||||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||||
![]() |
||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|||
А КАКВИ ДА ТРАЖЕМЕ НА ДРУГО МЕСТО????
![]() ![]() |
||||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||||
![]() |
||||
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
|||
E VEKE KOGA STE KAJ DOMAKINLIKOT
DA SE POFALAM KONECNO NAUCIV DA MESAM TESTO I DA MI RASTEEE I USTE DA SUKAAM MI OSTANA ![]() |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
prvo da kazam deka se zaebavam:
so ovie dve dami
![]() |
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
ЏАКИ БЕ ПОАРНО ДА ИЗЛЕЗЕШЕ ДА ИСПУШЕШ ЕДНО ЦИГАРЕ И ДА СЕ НАПРАЕШ ДЕКА НЕ СИ ГО ВИДЕЛ ПРАШАЊЕТО....
ОВОА ТИ Е ОД ЛИТ ПО ЛИТ ОДГОВОР...
![]() |
||||
||||
![]() |
||||
|||
a be PITU, ne zabavaat zenive,
kolku pati sum triel race, opa sega mu e majkata i pak nisto
se nekoi domakinki ni se sobrale na forumov, ke treba da barame na drugo mesto
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
|||
EVE ME I MENE SO KAFE
BLAGODARAM DJAKI NA ![]() VAL MILA I NEA KE JA DELIME NE E SLATKO KOGA SI SAM ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
А ИСКУСТВОТО СО ОВИЕ ДАМИ Е ИЛИ НА ДРУГА СТРАНА Е СТЕКНАТО ???
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
ama mojata uloga na forumov e da postavuvam prasanja , a ne da odgovoram
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
ЗОШТО ВАЛ ДИПЛОМАТСКИ???
ПА НЕЛИ ВИЕ ТАКА ВЕЛЕВТЕ ДЕКА САМО ДВЕТЕ ЗАЕДНО ДОАЃАТЕ СО МЕНЕ....
![]() |
||||
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
Dobar den
![]() |
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||
Djaki, Ti mnogu iskusen si bil..
Auu...
Me ostavi bez komentar...
Dodeka nie se zezame pisuvajki...postovi
TI,rabotis...IN LIVE
![]() |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 281282283284285 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |