![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 281282283284285 566> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Denes KONECNO ke mi stigne lezajot za u spalna (a parketot ne mi e izbrisan oti vcera do 12 mi mestea plakar)
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
денес сватив дека многу си ја сакам оваа другарка што седи до мене..
![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Денес ...пријатен..мирен ден......
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
денес... половина ден веќе поминал
![]() |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
denes... raspolozena sum za drdljanje.. nikoj nema
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
e nema
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
denes ...ama e tivko ...
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Денес бее баш тивок ден.
Дојдов дома и глеј чудо! Не ме прашаа што сум правела. ![]() Ау велл... можда имаат свои проблеми.. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
денес нема пуштање гитарата од раце ако сакам в сабота она да личи на нешто
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Денес пак почна да врне
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Denes... si kazav shto imav... i mi olesna...
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
денес чекам побрзо да поминат пробите и утре \m/
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
денес -времето надвор е како во Англија
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 281282283284285 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |