![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 280281282283284 426> |
Автор | |
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i jas istoto go sakam Kalince...
i sakam so pobrzo da dojt slednava nedela
i KALINA I GIRL^^^ DA DOJDAT!!!
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
sakam da prestane da me kine glava
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Sakam da idam vo cirkus |
|
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
sakam da spijaaaam...
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
сакам чаша вино
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
а претпоставувам и стриптиз ке има ![]() |
|
![]() |
|
pukanka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Da idam na nokno banjanje
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Bosic, fala za cestitkite...
tesko deka ke bidam utre so nego...ama ke go slusnam...
ke prael zurka... i ubavo ke si pomine i bez mene....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
цеце нека му е срекен роденденот и да ти се исполни желбата да бидете аедно утре ![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
sakam utre da sum u Stara Zagora.
Utre e den na vera nadez i ljubov....
utre e rodenden na sin mi....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
и јас сакам да е тука... ама не е тука... и нема да е тука уште следнава недела
![]() |
|
|
|
![]() |
|
сакам да е тука...
|
|
![]() |
|
sto e kazano kazano e... nema vrakjanje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
KAZANO STORENO NEMA ZEZANJE. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 280281282283284 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |