![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 533> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eeeeee ova ne sum go slusnala zaborana priceza |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
pa neli ne bese carica, princeza bese?! ama izgleda denes ja ftna dozata lekarstva
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
strumfcule, joki morat da ojt da se kapit i da ojt na vizita se citame priksabajle, kun 3-4-5 pozdraFcinja za site |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
YESSSSSSSSS TE NASMEAV SEGA NA RAT DA ODAM DA SE KAPAM TI NA CELO, A JAS I ENGIECE SME DO TEBE |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Strmfce jas sum tuka
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Си ојдоа сите... се откажаа за денес
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Koj si otisol? jas sum uste tuka.
|
|
![]() |
|
Joki se iskapi?
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Друзите си отидоа... ти глеам .. тука си... ама слабо пишуваш
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sto slabo ako vidis podobro se rasturam od pisuvajne.Denes slabo mi idat idei.Aj kazi ti nesto i jas odma ke se raspisuvam. |
|
![]() |
|
хахах, ајде ...чек да видам некоја тема..имам веќе на активни теми пишано неколку ајде одбери...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Za seks tesko.Premnogu sum tainstvena. Za ljubov isto premnogu sum razocarana. Za politika podobro ne pocnuvaj. Za nauka i tehnika ne me biduva. lele abe jas za nigde sum bila. Eve aj ke ostavam tvoj izbor.edno sto mozam da kazam za sebe lesno se prilagoduvam. |
|
![]() |
|
Па...ај да ојме у сахара...лесно ќе се прилагодиш..хахаха , па ко што глеам стварно чоек не може со те*е да праи муабет
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Abe brmm bas me pogodi.Jas obozavam pustini. Inaku poznata sum toa da macam luge.Toa e zosto sum vi na site ljubomorna.eve sega site slavat bozik a jas sama doma. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |