IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Би го изневериле ли партнерот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Би го изневериле ли партнерот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 42>
Автор
Порака Обратен редослед
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 13:15
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

не прво ке си расчистам со себе и со него.
знаеш како викаат не им го прави на другите она што не сакаш да ти го прават тебеWink

Што знма ми се има десено да го изневерам иако 2 г сум со него и го сакам но и  некоја изневера може да ми дијде добро LOL  LOL  LOL LOL  LOL 
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 13:13
не прво ке си расчистам со себе и со него.
знаеш како викаат не им го прави на другите она што не сакаш да ти го прават тебеWink

Изменето од ACELERA - 25.Јануари.2007 во 13:13
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 13:08
Би го изневериола такава ми е природата гледа, наоколу.... LOL  LOL 

широки зеници LOL  LOL   LOL
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Macedonia
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 12:57
Originally posted by natalija natalija напиша:

Dali bi go izneverile partnerot ako vi se ukaze prilika?

A DALI PARTNEROT BI ME IZNEVERIL MENE?

Zavisi, ako zasluzi da bide izneverenWink
Ali otkako ke go izneveram, definitivno go menuvam i odnosot sprema nego, oladuvam i zaminuvam od vrskata zasekogas Wink

DIJANA
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2007 во 12:38
Originally posted by natalija natalija напиша:

Dali bi go izneverile partnerot ako vi se ukaze prilika?

Ne, bidejki mnogu go sakam i ne sakam da go povredam Heart
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 15:12
Nema sansi
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
anne Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anne Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 09:25
 NIKAKO 
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU???
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2006 во 11:02
Originally posted by *Aanniittaa* *Aanniittaa* напиша:

jas da-veke mi se ima sluceno 
e pa toa ti e slab karakter... Confused Confused Confused 
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2006 во 00:15
ne ni slucajno ako go sakam zosto da si ja rasipam vrskata
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 09:00
jebes neverstvo , site deneska sakaat em dobra veza  , em dobro e**nje na strana e ne moz beeeeeeeeeeeeeee taka ,ovaj vaka bre ne moziiiiiiiiiiiiiiiiiLOL
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 00:54
kako i da e,i koga i da e TREBA da se proba idrugo!
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 23:28
Ako go sakam, znaci me ispolnuva vo sekoj pogled, i nema zasto da go izneveruvam. Ako pomislam na neverstvo, togas prvo ke se prasam zasto, dali ima dupka u vrskata? I, podobro da se prekine starata vrska pa da se ide dalje.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 19:39
Originally posted by maja maja напиша:

Koga stanuva zbor za ljubov, koga go sakash so celo srce i dusha, za neverstvo nema ni da pomislish. Taka da odgovorot e jasen NE bi go izneverila.

No vo zivotot sum bila i neverna, bash vo onie taka receno ludi godini koga osoznavash nesto, a vprocem ne znaesh NISTO :))taka da sum imala i poveke tipovi so koi sum se zabavuvala istovremeno, kriejki se demek od edniot da ne naletash na drugiot...no se so tek na zdrelosta i pojavuvanjeto na cuvstvata koi me zdrmale i toa kako, koga celosno mu bev posvetena samo na eden.

Sega veke koga go iskusiv neverstvoto i na moja koza i koga znam kako toa teshko go podnesov,taka da pred da "skoknete" vo nova vrska rascistete so starata , zosto neverstvoto se vraka kako bumerang vo zivotot.Koga i da e nema da ve izostane...

Се слагам потпуно со тебе Маја.... Само што многу луѓе го немаат ова сватено .....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 19:28
Koga stanuva zbor za ljubov, koga go sakash so celo srce i dusha, za neverstvo nema ni da pomislish. Taka da odgovorot e jasen NE bi go izneverila.

No vo zivotot sum bila i neverna, bash vo onie taka receno ludi godini koga osoznavash nesto, a vprocem ne znaesh NISTO :))taka da sum imala i poveke tipovi so koi sum se zabavuvala istovremeno, kriejki se demek od edniot da ne naletash na drugiot...no se so tek na zdrelosta i pojavuvanjeto na cuvstvata koi me zdrmale i toa kako, koga celosno mu bev posvetena samo na eden.

Sega veke koga go iskusiv neverstvoto i na moja koza i koga znam kako toa teshko go podnesov,taka da pred da "skoknete" vo nova vrska rascistete so starata , zosto neverstvoto se vraka kako bumerang vo zivotot.Koga i da e nema da ve izostane...

Изменето од maja - 17.Декември.2006 во 19:30
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.