![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 680> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...се прашувам до кога...?
|
|
![]() |
|
Hasan ibn al sabah ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Se prasuvam kolku vreme ce bidam na odmor
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...pazi svate...se pravat atentati...
![]() |
|
![]() |
|
gagaDNZ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 168 |
zosto mobilniot nikogas ne mi e na vibracii
![]() ![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
koga konecno ke razgovarame so moronot i ke gi otvorime kartite
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Se prasam dali ke stasaat...ako ne ke odam na tema se cudam
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ma od atentat nemam gajle ... od onaa DOMA IMAM
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
се прашувам...што ли му значи Bessame mucho???
![]() |
|
![]() |
|
Individua ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
So koja cel me laze?
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
se prasuvam , dali da odam doma i da me ima utre na forum , ili pak da ostanam uste malku pa da me ima ama vo crna hronika
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
....kade e alan f.
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
дали да ви посакам добра ноќ или добро утро
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...se prashuvam... zoshto nekoi lugje se tolku pozitivni, nekoi tolku suetni...a nekoi se zamisluvaat ne zamenlivi...
|
|
![]() |
|
e da
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |