![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 346> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Кога ќе побарам кафе слатко колку си ти, не се преценувај
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sto e toa sto go nemam
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
А го има он
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
momichki
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ona mi vika da se izrazavam pokulturno i ja i vikam : Aj ma da vodime ljubov odpozadi
|
|
![]() |
|
sdtk bez ogled na se,itno mi trebas ti a kojznae kade si....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
САКАМ ДА ТИ КАЖАМ.......АМА ОВОЈ ПАТ ЌЕ СИ ПОКУТАМ.......ДРУГ ПАТ КЕ ТИ ЈА ЗАТНАМ УСТАТА
![]() |
|
![]() |
|
Skorpija16 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Vrati se pobrzoooo
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Serbet a????
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
koj pie statko kafe, vo zivotot mu e se gorko, i obratno
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Си знаеш ти и без да ти кажам...
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...so mojot 22222 post sakam da ti kazham:
... Yours is the voice I want hear when night steals the day, the only one I want with me when stars come out to play... ![]() |
|
![]() |
|
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
ubav 22222 post, nema sho
![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...deka sakam da vodam ljubov so tebe!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |