IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 277278279280281 717>
Автор
Порака
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 12:57

ZDRAVO NINA1 ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 13:01
Ve zdirkam...malku pishuvam...Nasheto jozefince..e pravo angelce...pcelickata maja
REZONATORI UTRE NECEKA UBAV DEN ,PREDCUVSTVUUUUVAAAM
-------------------------------------------------------------------------------------
jas neznam zoshto pretcustvuvam deka vremeto ke se smeni...sekoja koska me vrti...uf...uuuuuf...uuuuuuuuuuuf...
...majstorce...ne begaj od odgovorot na konkretno prashanje...koj placeshe majk i ili majka ti...zoshto beshe tolku vreden vcera sabajle ( procitaj go vicot na marko...na edno 20 strani nazad), barem ti znaesh deka jas lesno ne se otkazuvam...vo baranje celosni i tocni odgovori...i nemoj da mi recesh deka mnogu prashuvam...pa jas za toa zemam plata...mnogu da prashuvam...
...mamma ostaj gi ucitelkite na mira (da ne ima nekoja na forumov) ...ova godina  8 Mart e fala bogu vo sabota (za ucitelkite olesnuvanje-nema da gi ogovaraat) ...
...marko...mnogu si mi raspolozen... go izmeti li dvorot....
nina...napraj podarok za mama-gushnija, kazi i kolku ja sakash... aj nekogo moze ke ispushtam vo dnevniot izveshtaj od "nasheto mesto" ama moram da romantiziram so kujnata...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 13:25

denes mesto dvorot snimav cd-nja ...

i pokraj marfi sto celo vreme me zezase ...
na kraj uspeav da svrsam ... rabota ...

kaj imame sila mazite dvorovi da metime ...
moze samo cigarche da zapalime ...

ama ne pusam ...
i mesto toa ...
rabotev na Nero ..

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 13:53
Respekt za iskrenosta...ama (nemoj da se lutish..ne buckam) mora neshto da vlijaelo na tvoeto deneshno aktiviranje...a za silata ne me predizvikuvaj... da ne gi raspipuvam mladite...mazite nemate sila za drugo...ama za repete...na prethodnata aktivnost...sekogash ste odmoreni...aj nemoj da me terash da zboram...blashka ke ne "osudi" za seksualna opteretenost... inspirativnost....uf ama sum bila zbordzika... jazicara...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 14:12

imam eden kolega ...
stalno veli:
- more koga ke mu se otpetlam nekoj den ke VIDAT tie !!!

eve godini toa go kazuva ...
ama seuste ne se ima otpetlano ...
DA SE VIDI !!!

se slozuvam so tvoite razmisluvanja za TOA ...
repete si e repete ...
samo na pazar ne ni se odi ...

sepak mislam deka ubava tema si vrtime ...
malku direkt ...
malku indirekt ...
malku odokolu vrteno ...
malku sucheno ... odsucheno ...

vazno e da ni e ubavo !!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 14:21

mamamd ...
se oseka deka dobro vladees so zborot ...

mnogu e vazno kakvi zborovi koristat zenite...
na primer ...
mazot premoren ...
umot mu chadi ...

a taa: znaes sto mi rece majkati denes ?

ili : kaj si dosega ?
      kasnis sedum minuti ...

ili: pak tebe budala te najdoja da rintas ?
     nemase drugi budali ???
     (kako TEBE ... ova nema da mu go kaze)...

i posle ...
normalno ke se rasipi petkata ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 14:44
marco...marco...golema maka si imaat mazite...ne znam zoshto zenite praat taka...nieden maz ne se buni koga ke si dojdi od rabota...a zena mu go ceka legnata vo spalna...sam si prinesuva...sam si jade...(so ova novovo administrativno rabotno vreme se e raspar)...pa si prilegnuva...pa ushte koga ke mu kaze deka neshto vratot i e ukocen...pa toj kutriot zaboravi na shefot...premorot... vo spalna...samo isfrustrirana zena zboruva za majka...za shajka...za shev... Spalnata e narecena ...teritorija..shep...shep..jorgance...jorgan kapitulacija... uf, uf pak otkrivam tajni...me isprovocira da stanam tuzibaba...a novite prozorci- rodendenskiot podarok na mazot mi...cekaat krpa...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 14:51

site si se prepoznavaat vo tvojot post mamamd ...
ako go pravat toa ... veke znaat ...
ako ne ...
koj im brani da go primenat ...

VI POSAKUVAM PRIJATNO POPLADNEEEEEEEEE...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 15:36
...majstorce...ne begaj od odgovorot na konkretno prashanje...koj placeshe majk i ili majka ti...zoshto beshe tolku vreden vcera sabajle ( procitaj go vicot na marko...na edno 20 strani nazad), barem ti znaesh deka jas lesno ne se otkazuvam...vo baranje celosni i tocni odgovori...i nemoj da mi recesh deka mnogu prashuvam...pa jas za toa zemam plata...mnogu da prashuvam...

ЗНАЕШ ДА ПРАШУВАШ, АМА ИЗГЛЕДА НЕ СИ ЛОВЕЛА НИКОГАШ РИБИ...ЗНАЕШ, ТРЕБА ПРВО МАМЕЦОТ ДА СЕ ФРЛИ... НО ПРВО ТРЕБА ДА ГО ОДБЕРЕШ...ДА ИСПИПАШ КОЈА РИБА НА ШТО ГРИЗА...КОГА НЕ ЗНАЕШ, НАЈДОБРО Е ДА ПРОБАШ СО РАЗНОВИДНИ МАМЦИ... ПОСЛЕ ТАА САМА ЌЕ СИ СЕ ОТКРИЕ...
А ОД РИБА ДО РИБА ИМА РАЛИКА... И ТОА НЕ МАЛА...
АКО НЕЧИЈА МАЈКА ПЛАЧЕЛА, ЗАРЕМ ЌЕ ПОТРОШЕВ ТОЛКУ МАМЦИ... АЈ И ТИ, МИ ПРАВИШ СМЕШКИ...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 18:28
ЗНАЕШ ДА ПРАШУВАШ, АМА ИЗГЛЕДА НЕ СИ ЛОВЕЛА НИКОГАШ РИБИ...ЗНАЕШ, ТРЕБА ПРВО МАМЕЦОТ ДА СЕ ФРЛИ... НО ПРВО ТРЕБА ДА ГО ОДБЕРЕШ...ДА ИСПИПАШ КОЈА РИБА НА ШТО ГРИЗА...КОГА НЕ ЗНАЕШ, НАЈДОБРО Е ДА ПРОБАШ СО РАЗНОВИДНИ МАМЦИ... ПОСЛЕ ТАА САМА ЌЕ СИ СЕ ОТКРИЕ...
АКО НЕЧИЈА МАЈКА ПЛАЧЕЛА, ЗАРЕМ ЌЕ ПОТРОШЕВ ТОЛКУ МАМЦИ... АЈ И ТИ, МИ ПРАВИШ СМЕШКИ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
E moj majstorce...navistina ne sum ribarka...vo zivotot imam uloveno eden som...i ne go pushtam...
...ama znam deka i "bez da place necija majka" dvor se mete...ama nema da e tolku cist...
...Imam kolega ribar...veli deka nekojpat i so crvce fakash pastrmka...a drug pat i so cel leb...jagulata ke ti lizne...
....Vo zivotot sum cekalica...ke cekam...bez mamki...krapceto ke se otkrie ...civa majka placela...i koj tolku go naluti nasheto majstorceto...

Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 18:45
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

ЗНАЕШ ДА ПРАШУВАШ, АМА ИЗГЛЕДА НЕ СИ ЛОВЕЛА НИКОГАШ РИБИ...ЗНАЕШ, ТРЕБА
ПРВО МАМЕЦОТ ДА СЕ ФРЛИ... НО ПРВО ТРЕБА ДА ГО ОДБЕРЕШ...ДА ИСПИПАШ
КОЈА РИБА НА ШТО ГРИЗА...КОГА НЕ ЗНАЕШ, НАЈДОБРО Е ДА ПРОБАШ СО
РАЗНОВИДНИ МАМЦИ... ПОСЛЕ ТАА САМА ЌЕ СИ СЕ ОТКРИЕ...
АКО НЕЧИЈА МАЈКА ПЛАЧЕЛА, ЗАРЕМ ЌЕ ПОТРОШЕВ ТОЛКУ МАМЦИ... АЈ И ТИ, МИ ПРАВИШ СМЕШКИ...--------------------------------------------------------------------------------------------------E moj majstorce...navistina ne sum ribarka...vo zivotot imam uloveno eden som...i ne go pushtam......ama znam deka i "bez da place necija majka" dvor se mete...ama nema da e tolku cist......Imam kolega ribar...veli deka nekojpat i so crvce fakash pastrmka...a drug pat i so cel leb...jagulata ke ti lizne.......Vo zivotot sum cekalica...ke cekam...bez mamki...krapceto ke se otkrie ...civa majka placela...i koj tolku go naluti nasheto majstorceto...

кој може мене да ме налути!? Освен јас, самиот ако не си се налутам... А сомот држи си го...Ретко се фаќа таков квалитет...Не си рибар, а прво па машко...Е тоа ти се вика среќа...Не кажувај на други рибарки - ќе ти се налутат...Јас пак, една јагула фатив, а се подготвував за штука...Ама не ми е криво...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Hero Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 427
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hero Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 18:47
.. dobra vecer, kako e REZONATORI....
Hero

Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko.
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 19:08
Ликaj edna ubava slika
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 22:39
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеDOBRO VECER REZONATORI големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

големо%20гушкањеголемо%20гушкањеDOBRO VECER HEROголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 277278279280281 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,329 секунди.