![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 274275276277278 360> |
Автор | |||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Од што има трема нашиот зет, дури и букви меша. ![]() Не бре, невестата твоја те чека цел ден, што се забави толку ![]() ![]() Немој да си играш мајтап, срамота, те чита народов. |
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
знам дека...Немаше појма дека знам да читам од уста
знам се што кажа |
|||
![]() |
|||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
||
па КОЈ ЌЕ МИ БИДЕ КУМ.....????????????????????????? |
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
Како бе кој ќе биде кум?! ![]() Јас, лично и персонално! |
|||
![]() |
|||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
||
зд ... тетратчево ич не треба да се секира ... се ќе наредиме ... само нека се спрема за својата свадба...
![]() |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|||
![]() |
|||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
||
ако македон е кум - тогаш треба да има ЖЕНА... ЗНАЧИ ОН ТРЕБА ПРВ ДА НАПРАВИ СВАДБА - АКО МЕ САКА - ЗНАЧИ ТРЕБ ПРВ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА ДА МИ БИДЕ КУМ.........
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
знам дека pcelka офлајн... ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Онлајн статус: Офлајн Пораки: 3091 Изменето од Tetratka - 17.Декември.2009 во 22:33 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||
ЗД..ќе има играње,мешање..
![]() |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
![]() |
|||
||
сдк - каде си ПЧЕЛКА....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
||
сдк ... види како си се бараат... мора да се земат
![]() ![]() |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ЗНАМ ДЕКА САНИ ГО САКАМ МАКЕДОН - И ЌЕ БИДЕ НЕГОВА ЖЕНА...И МОЈА КУМА...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
||
иииииииииииииииииииии ![]() ![]() ![]() знам дека мене никоја не ме сака од форумот ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
...............deka tipot...sapunchinja si sobiral,..a mozebi i se ushte gi..."skuplja"!
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
||
знам дека....има и црно на бело, токму така, си се бараат, ама тој за никаде, се шутка, се вртка, никако да каже ДА. Што да рече човек...не знам. ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 274275276277278 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |