![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 273274275276277 360> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam deka...mnogu ladno e
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Знам дека кој нема ум, нема ни грижи...
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
знам дека сите намаат грижи а умот ги лажи дека имаат....
![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
знам дека ако повеќемина почесто го посетуваат подфорумот Хуманост на дело, овој свет би бил поубав... Маааалку, ама сепак ПОубав!!!
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
зд...100% е во право...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
знам дека, сакал Локалитети и Локали...
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
зд дека ми е пријател чак норис на фејсбук
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
ЗНАМ ДЕКА....ја најдовме невестата!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
знам дека, таа е тука, ама тој се крие ...
![]() ![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Што не кажеш така?! ![]() Значи се е тука. Ајде невесто, не се грижи, сега ке го побараме зетот. Тетратке бре, каде се сокри? ![]() Што се стори човекот? ![]() |
|
![]() |
|
znam deka JAS SUM TUKA
BEV NA VE;ERA... И СЕГА СЕ ВРАТИВ |
|
|
|
![]() |
|
знам дека - не знам шо напишав... тоа е кога брзаш///
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ајде зете, нема потреба од толку трема де. Нема да те колеме. ![]() |
|
![]() |
|
сакаш да кажеш дека направи СВАДБА ВЕЗ МЕНЕ....
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 273274275276277 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |