![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 270271272273274 959> |
Автор | |
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....tolku.........srekna
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...relaksirano
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Збунето
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Е па вака. Телефонот наивно си лежеше на масата, а папагалот пуштен да прави што сака и го направи баш она што сакаше, се исра на него.
![]() ![]() ![]() - Ај мила, грицни ме за увце. - Мрш, ненормален еден ! Откако слатко ќе се изнасмееше. Потем проверив состојба на телефонот. Ми туриле сто денари плус ! Абе што се замислуваат бе тие ! Ако се телефонска компанија не значи дека можат да ми дотураат пари на телефонот без да ме прашаат ! Ѓубриња едни ! Што се замислуваат ! ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...konechno rasoneta...
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Уште од утрово... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...vo ischekuvanje...
![]() |
|
![]() |
|
Individua ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Volsebno.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Kako vo suma sred nok bez kompas.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Растревожена. |
|
![]() |
|
Farfalla ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
na krajot od denov sepak se osekam najubavo
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
ме уби промаја,а морав да проветреам...само што зина-загади околина
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 270271272273274 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |