![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 268269270271272 360> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e vreme za.....FUDBAAAAAL....
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Вечерва ќе победат "моите".... ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
znam deka si go obozavam mazjakot
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Знам дека ако вака продолжи цело лето...ќе побудалам
![]() |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Znam deka netreba da bidam tolku mnogu emotivna ama upm takva sum sekogas
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Знам дека спие
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
znam deka sega spie
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
unikat
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Знам дека ми фали и ке ми фали до утре....ке морам да спијам без него ....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Знам дека.....уживавме и двајцата......во разговорот..... ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
nema da dojde
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
Знам дека ке му вратам за ова...т.е. нема да му вратам..нема ништо веке да напраам...ама баш ништо ...ни добро ни лошо...!
|
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...mi odi matematika....,eve,do sega racunav:
...za zemjata. zemjata e stara okolu 16 345 650 108 godini! ....za eden.ako prodolzi vaka,do nova godina ke ima 10136 NOVI komentari.. ....na edno mesto vo vselenata veter duva so brzina od 300m/sek...EEEEEJ...300m/s Изменето од zagor - 28.Јуни.2008 во 20:57 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Знам дека треба да спакувам некои работи,а нема да стасам
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 268269270271272 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |