![]() |
|
Форум & реалност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 53> |
Автор | ||
Marx_Junior ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Или пак да биде инструмент за алиенација, чија повисока форма ќе го добие обликот на самоалиенација. Еден вид на Аутизам. Деструктивни консеквенци по социјалниот , но највеќе по сексуалниот живот:)
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Или форумот ќе му дојде нешто како тренинг-центар: си наоѓаш боксерска вреќа и вежбаш малку на неа (да го исфрлиш бесот
![]() Кога ќе се вратиш во реалноста, така релаксиран, освежен и навежбан, има да бидеш главен батка/женска у маало ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Forumot moze da ti dade samodoverba vo realnosta i poefikasno da se odnesuvas so lugeto so koi se srekavas
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Ama izgleda ti ja brises nea.....i se brises samiot sebe si od realnosta.....od tebe zavisi dali ke zivees vo realnost, ili se ke bide samo iluzija
![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
I jas i taa.... ![]() |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Realnosta te brise tebe, ili ti ja brises nea??? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
Hmmm pocnav da cuvstvuvam kako realnosta pocnuva poleka da me brise od svetov, nekako forumov pocnav da go svakjam kako moj dom.... Od den na den se poveke sum tuka odkolku vo realnosta...
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Каква е оваа држава кога само преку форум можеме покажеме дека сме човечки битија ? Во реалноста никој ништо не те прашува ниту те забележува ако нема никаква корист. Овде нема бесни коли и троспратни куќи, сите сме исти.
|
||
![]() |
||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
|
posebno od naj"aktvnite", covek ima da se razocara, ne e isto da "treses" tuka na nevideno i vo "javnost".
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
Ne znam koj kogo laze ovde......
sam sebe , okolinata.... ili se ide da se ostavi umetnicki dojam.... sekoj potajno se nadeva na nesto....... sekoj kontaktira so cel...... i sve ova e realnost..... prasanje e kolku licnosta e silna na "zivo"..... za razlika na PC..... i kolku ima "GUTS" da sprovede nesto... Licno ne mozam da go zaboravam komentarot na eden forumgija,koga od cista mira mu se javiv so LP...... vaka bese...." kazi mi ja celta i ke bides meta " .... me ostavi bez komentar....... ![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 30.Април.2009 во 16:29 |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
хааххахахахха ![]() ![]() жими све, многу си ми интересен друже ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Во земјава има 2 000 000 луѓе.Од нив јас познавам најмалку 1000 а пријатели ми се едно 10 души.
На форумов има некоја бројка од 10.389 членови. Од нив јас секојдневно ’се слушам’ со едно 10тина. Значи како во реалноста така и на форум секој од нас си бира со кого му оди муабетот со кого не. Разликите не се големи. |
||
![]() |
||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
|
Lagata e del od sekojdnevniot zivot
A vistinata? ![]() |
||
![]() |
||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
|
Mislam deka kakov e covekot vo realnosta,takov e i tuka.
Изменето од lotus flower - 21.Април.2009 во 19:57 |
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |