![]() |
|
Не за НАТО, да за Уставното Име |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 33> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vo red ... se izvinuvam ... no navistina ne e vreme za medjusebni obvinuvanja i kavgi ... pozzz
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
dobar maz ne stoi na zborot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
misterX ![]() Сениор ![]() Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
|
Mene mi se bendisuvashe i taa anketa a i ovaa ne e losha.
na prvata bev za Demokratska Republika Makedonija. Ovaa nekako ne mi dava pogolem ibor. Jas sum Republika Makedonija da vleze vo nato. Ako ne moze da se dogovorat taka, namesto Firom, vo NATO neka vleze Demokratska Republika Makedonija. |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ti kje mi kazuvas/????? aj odi otruj se najglupa anketa moze da smisli samo genijalecov na forumov aj ne me vleci za jazik |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
|
a ti za koe glasase...da ne ti falese FYROM...a deckoto so lik na putin sakam samo da go pozdrava negovite brakja protestiraat vo Belgrad...palat ambasadi...ankanin daj misli so glavata ne so k*reto koe go nemas....za muda da ne zboruvame ![]() ![]() ![]() |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Ти благодарам и на тебе за предлогот..односно препораката...со една мала напомена : Јас не сум припадник на ниту една политичка партија..колку за да се знае нели....за понатаму. ![]() ![]() ![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
|
A VAS NAJISKRENO I NAJBRATSKI VE MOLAM DA PRESTANETE SO MEDJUPARTISKI PREPUKUVANJA
![]() |
||
![]() |
||
|
ako mislis na posranata anketa fala bogu se najde nekoj pameten da ja trgne |
||
|
||
![]() |
||
VE007MK ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
|
алооо забегавте бе!
|
||
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
||
![]() |
||
|
PAVLIN E ANALIST .. CISTAC NA ZAPADNI ANALI .... KAKO LI SAMO SE OSMELI DA POSTAVI TAKVI PRASANJA VO VRSKA SO IMETO
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
1. Барем се надевам ...оти така не те учеле дома..за да се обраќаш кон еднаквите на себе..барем овде? 2. Видов..но и да те посетам ...која беше паролата на ептен „мудрите„ сдсм-ОФЦИ и нивни подржувачи (случајно да не се тука и ти пронајде???) : НЕКОИ ПРАШАЊА НЕ ЗАСЛУЖУВААТ ОДГОВОР 3. Грујо не е мој..туку на мајкаму....а дека е наш Премоиер..барем тоа е јавно познато..или? 4. Глупости невидени беа и сеуште се ...дури и од секого видените не-дела на црвените кмери во Македонија. 5. Не се разбираме оти сме со спротивни видувања..за тоа кој го направил проблемот..односно кој ги довел Македонците во заблуда..дека немаат никаков излез и решениие освен нивниот...а резултатите и после децении само ја потврдуваат мојата опсервација дека за се се криви црвените македонски „кмери„ и нивниот лидер.. и дека накрај и ќе мораат да одговараат за тие зло-дела. ![]() ![]() ![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
|
ti PAVLIN ne zbori
oti sum ti kiven na anketata so ja otvori so izbor na iminja |
||
|
||
![]() |
||
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
|
daj bre ne mesaj politicki partii za nesto sto nema vrska posebno problemot so imeto...protsetiram za zatvarnje na tema koja ja davase vistinskata slika za makedonsiot identitet i gorsdosta na makedoncite, pa visdovte li deka nad 50 % glsaa za promena na imeto...ama ne ke seresh tuka na forum a koga ke treba da se izraboti nesto ke prodavas komunjarskji i SDSM finti....do koga bre...i zasto tvojot golem makedonec Gvujo i tvoj idol odi na referendum ako prasanjeto za imeto e vekje poznato ![]() ![]() Изменето од PAVLIN - 21.Февруари.2008 во 21:28 |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |