![]() |
|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 265266267268269 922> |
Автор | |||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
abe cim e poklon seedno,kakva sakat neka e,ama da ne e pouba od mene da ne mi nabiet kompleksi
![]() ![]() ![]() |
|||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|||
![]() |
|||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
||
ne ne,to e Alekta,ne jas
![]() ![]() ![]() |
|||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Членката над мене е срце девојка
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Членката над мене ја чекам цел ден да се појави ишала и текна да дојде
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
clenkata nad clenkata nad mene piese utrinsko kafe so kolegata i diskutiraa za Kodot na Da Vinci i se zaboravija vo diskutiranjeto:)
pozdrav do clenkata nad mene:) |
|||
![]() |
|||
||
Што има ново членке над мене?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
clenke nad mene, se mislam kako da go preziveam ovoj vikend:) teska rabota me ceka:)
|
|||
![]() |
|||
||
Жалам што го слушам тоа а толку прекрасно време е.. Но подели со пријателите и се ке биде во ред како плус рака не е на одмет
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
pa da clenke nad mene:) plus raka nema da e na odmet:) ke se selam vikendov i mora da se pakuvam:) ke mi dojde dobro plus edna raka:)
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
fala za sovetot clenke nad mene:) no mene kufer nema da mi pomogne ,mene mi treba kamion za me preseli:) i nekolku maski:) se razbira:)
|
|||
![]() |
|||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
||
Членке над мене, DHL му е мајката, или објави дека има добар ручек за тие што ке ти помогнат |
|||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|||
![]() |
|||
||
hehe rucek sigurno ke ima:)
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 265266267268269 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |