![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 260261262263264 339> |
Автор | |
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДК ... полека колешке, ред има тука - земи си бројче ...
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Немој те молам, некни во Т-хоум во Капитол земав бројче, па не можев ни на раат да си ги дадам парите. Имаше 40 пред мене, отидов дома, ручав, се вратив по два саати и уште 9 души имаше пред мене. Ако и тука е така, да барам приоритетен упат
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
сдк...секогаш по дождот иде сонце...
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Sdk,
Sveto duri i na krajot na svetot da otidam, sekogash kje bidam tuka .. za tebe! Taka da, Italija e blisku. ![]() Изменето од evangeline - 16.Јануари.2015 во 22:28 |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
svetosparki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
uuuuuuuuuuuuuffffffFFFFFFFFFFFFFF...fala ti...zvoncice...
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
SDK....Inaetot e posilen od karakterot
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк...Ете ти и ја домаќин сум станал,ем на форум уклучен ем руската салата ја исецкав.
![]() |
|
![]() |
|
Да имаше натпревар за најглупава жена, сигурно ќе победеше, без конкуpенција!
![]() |
|
|
![]() |
|
Guilty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
-podobro da si kjutam ja.
za da ne se upotrebi protiv mene. ![]() Изменето од Guilty - 21.Јануари.2015 во 00:50 |
|
![]() |
|
I Kemal si otide, neka mu e lesna zemja..
Kaj i da e, site so koi izrasnavme kje gi snema... Shto li kje slushame togash, nekoj mutiran turbo folk izgleda ![]() |
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Аман бе...
3000 евриња за Цитроенче Ц1... а бе нема теорија... |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
SDK...Leka nokkkkkkkk
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
SDK...imam-4kg jee [:D/]
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
svetosparki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
SDK...Bolje biti star-nego pijan...Koj saka da se kladi-Bujrum...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 260261262263264 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |