![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 212> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aerosmith-livin on the edge
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
" Ako neko hoće
skroz da me zajebe... onda me samo upita za teba.. I ja počnem da se prenemažem i da lažem besomučno lažem... I kažem.... nikad te nisam mario... da sam te vise puta prevario... pa sad zbog jedne takve da ginem,... I lažem, lažem kako zinem.... |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Ravnodušan prema plaču:
"...Oko mene su u stvari licemeri i govnari svako mi za dušu pije a znam lažu drkadžije svako ko je tu plakao, poslo bi me u pakao! (...) Možda nema ko da plače pa plačaju narikače mnogo sveta divan sprovod za pijanku sjajan povod ko u svakom dobrom vicu sreća je na svakom licu grobar čeka napojnicu još po jedna za ubicu za presrećnu porodicu i veselu udovicu...." |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ma sto da zelim
Sve je tako daleko I sad mi zal Sve bi opet ponovo |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Zabranjena pricaKad srce ostavim na beloj hartiji |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
тооој што кажа и пред маааамаааа....каде бевме ние дваајцааа........
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
srekni sme .................... pesnata od dorijan & filipa
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Дали се може
почети опет оваква љубав, из почетка јер сада знамо што нисмо знали да тако мало за сречу треба ........... још много мање да останеш сам....(My way во препев на Драган Стојниќ) Изменето од maria_magdalena - 04.Октомври.2008 во 19:45 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Give it to me - Nelly Furtado, Justin Timberlake
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Ever since I was little, ever since I was little it looked like fun.
It was no coincidence I’ve come and I can die when I'm done. Maybe I’m crazy. Maybe you’re crazy. Maybe we’re crazy. Probably... |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
pa sega dve mi se vrtat
prvata e "i`m singing in the rain" a vtorata e "it`s raining man" ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
black eye ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 39 |
dokaz-CECA
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |