IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 45>
Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:46
Originally posted by tofu tofu напиша:

Вие господа мирослав, орлов, владимир, марија1000 сте како глутница кучиња скитници. Ако едниот залае сите му се придружуваат, битно е да се лае, а за што се лае никој појма нема.
Ме нема, е ме нема, јас за разлика од вас морам а рмбачам за гол живот! Ти Маро мори велиш Белгија ја шеташ ради таквите како мене. Да не не ти чини нешто? Што блуеш ламјо една! А ти голем македонецу со кокарда на чело и срце полно омраза кон сите што не се мали мирославовци, ти што немаш попаметна работа па 24 часа на ден плукаш навреди по форуми, очиглено некој убаво те има прикрпено со пари, ти ли бе најде да ми зборуваш за љубов кон татковината,?! Дебелогзец ограничен!
Ма не треба само името да го смениме, треба и народот да го смениме! Дури тогаш ќе видиме аир!
A ti si od levicata ili desnicata ???
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:46
Originally posted by brza brza напиша:

mene mi se obrakjash?збунетост,...a ,ti da proshetash!,...zashto gledam i ti ne gledash ili ne slushahs dobro,...pa,so "tolpata" si koja frla kamenja na ,...bilo koj ,..,...daj bidi si ,..dobra,...koga nikoj tebe ne te ,..pipka!голема%20насмевка
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:47
Bidete popristojni i vodete diskusija za temata!!!
Кон врв
MAKEDON-FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 731
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:47
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Е добро де никој ништо не рече за тебе
Само ти кажувам зошто гледам праша, па да ти дадам одговор

добро бе не се лути не сум ја тофу фофу овде еј
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:47

Originally posted by tofu tofu напиша:

Вие господа мирослав, орлов, владимир, марија1000 сте како глутница кучиња скитници. Ако едниот залае сите му се придружуваат, битно е да се лае, а за што се лае никој појма нема.
Ме нема, е ме нема, јас за разлика од вас морам а рмбачам за гол живот! Ти Маро мори велиш Белгија ја шеташ ради таквите како мене. Да не не ти чини нешто? Што блуеш ламјо една! А ти голем македонецу со кокарда на чело и срце полно омраза кон сите што не се мали мирославовци, ти што немаш попаметна работа па 24 часа на ден плукаш навреди по форуми, очиглено некој убаво те има прикрпено со пари, ти ли бе најде да ми зборуваш за љубов кон татковината,?! Дебелогзец ограничен!
Ма не треба само името да го смениме, треба и народот да го смениме! Дури тогаш ќе видиме аир!
   tofu,...alal da toi e,...bash taka,...ebati narodot ,..so vakvi ,..glupaci,...

Ејј сега разбирам дека ти си со мешана(циганска) крв, ама сега не мора до толку да плукаш по македонците...не ти се они криви што си ти таков.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:49
А за Тофу..

И јас рмбам цел живот за никакви пари(рмбав сега сум без работа), и мајка ми рмба цел живот за никакви пари....и оди на три работи...и.т.н.
Ама пак сме против промената на уставното име..
Зошто идентитетот не е за продажба...
Зошто да го продадам името за неколку фабрики???
Цела историја да им ја препуштам на србите, грците, бугарите, и албанците за неколку фабрики??
Одговорот е не..

Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 17:50
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:49

mene mi se obrakjash?збунетост,...a ,ti da proshetash!,...zashto gledam i ti ne gledash ili ne slushahs dobro,...pa,so "tolpata" si koja frla kamenja na ,...bilo koj ,..,...daj bidi si ,..dobra,...koga nikoj tebe ne te ,..pipka!голема%20насмевка

Bas probaj da me pipnes mozda ke se stopam Nikoj ne frla kamenja po tebe,samo ti kazuvam da vodis smetka sto treses.Posto tie kukavici ili kako i da gi narekuvas,moze na nekogo mu znacat.I bas radi niv nie sme denes barem vo slobodna drzava.A ako ne ti odgovara,t molam zadrzi si go mislenjeto za tebe.I ne planiram veke da se rckam so tebe.Ako imasnesto licno pisi lp
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:50
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

najnova informacija .... kosova JA priznale : pink panter , brzata ptica itrica , prof . baltazar , a najavuvaat i : pavaroti , toma zdravkovic , gering , aqlija izmetbegovic , franjo tudjman pa duri i milosevic ?

http://www.youtube.com/watch?v=aGhmvKh2eVQ
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:50
ne se,.....turcite se krivi,...газење%20од%20смеење,.....petsto godini,.....maashalllaaaa,...изненадувањеизненадувањеизненадување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:51

tebe ti se obraca nekoj ? dosega pasese marihuana pa pocna da haluciniras deka si nekoj biten faktor pa tebe ce ti se obracaat ? газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење ti si BE nula газење%20од%20смеењеti udrila marihuanata , mora da e nekoja dobra , A?газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:52

ne se,.....turcite se krivi,...газење%20од%20смеење,.....petsto godini,.....maashalllaaaa,...изненадувањеизненадувањеизненадување

Тоа ти е кога баба ти го правела татко ти со турчин сега ќе имаш мешана крв..
Ама тука не ти се криви македонците, пушти ги на мира.....

Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 17:52
Кон врв
MAKEDON-FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Поени: 731
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:52
Оние што не се Македонци немора да си го зачувуваат името бидејки и така и така незнаат што се па ги замолувам да се повлечат од темата во која не им е место.
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:56
Така е Филипе,
само ниги пуштија овие денови за да шират раздор и омраза.Ама..... не..... успеаја..........

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:57
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.