![]() |
|
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 45> |
Автор | ||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
|
|
||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Bidete popristojni i vodete diskusija za temata!!!
|
||
![]() |
||
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
|
добро бе не се лути не сум ја тофу фофу овде еј ![]() |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Ејј сега разбирам дека ти си со мешана(циганска) крв, ама сега не мора до толку да плукаш по македонците...не ти се они криви што си ти таков..... |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
А за Тофу..
И јас рмбам цел живот за никакви пари(рмбав сега сум без работа), и мајка ми рмба цел живот за никакви пари....и оди на три работи...и.т.н. Ама пак сме против промената на уставното име.. Зошто идентитетот не е за продажба... Зошто да го продадам името за неколку фабрики??? Цела историја да им ја препуштам на србите, грците, бугарите, и албанците за неколку фабрики?? Одговорот е не.. Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 17:50 |
||
![]() |
||
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
|
Bas probaj da me pipnes ![]() ![]() |
||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
||
![]() |
||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=aGhmvKh2eVQ |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ne se,.....turcite se krivi,...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
tebe ti se obraca nekoj ? dosega pasese marihuana pa pocna da haluciniras deka si nekoj biten faktor pa tebe ce ti se obracaat ?
||
![]() |
||
|
Тоа ти е кога баба ти го правела татко ти со турчин сега ќе имаш мешана крв.. Ама тука не ти се криви македонците, пушти ги на мира..... Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 17:52 |
||
![]() |
||
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
|
Оние што не се Македонци немора да си го зачувуваат името бидејки и така и така незнаат што се па ги замолувам да се повлечат од темата во која не им е место.
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Така е Филипе,
само ниги пуштија овие денови за да шират раздор и омраза.Ама..... не..... успеаја.......... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |