![]() |
|
Konjak muabet |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 24252627> |
Автор | |||
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stavas eden i posle ctrl+c i ctrl+v. lesno e |
|||
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|||
![]() |
|||
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
||
Aman be Jane, kako mozhes so ubav konjak da zameshash prljava pura!!!!!! Patem, jas ne pusham i koga pijam konjak sakam da uzhivam vo nego. Izgleda ti ke piesh sam pred MS... ![]() P.S. kako nikogash ne te mrzi da stavash tolku emoticons? Jas ednash se obidov, sledejki te tebe i sto vreme izgubiv! Poveke od od onoa sto sakav da napisham... ![]() |
|||
![]() |
|||
Parki ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Март.2006 Локација: New Zealand Статус: Офлајн Поени: 112 |
||
Zoki doagaj tuka (New Zealand) samo shto pochna letoto :) ne si svesen kakvi pejsazi ke propushtish ! |
|||
![]() |
|||
branko_k ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Zoran, vazno ima dobra volja za konjak...
![]() |
|||
![]() |
|||
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
||
Slushaj choonga, ne postoi tema na svetov, vkluchuvajki ja i advokatskata, sto nie ne mozheme da ja svrtime na neshto poprivlechno i povkusno! ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
||
zamisli kombinacija konjak i smrdliva pura, mama ke im rasplakame vo MS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Born to be alive...
|||
![]() |
|||
||
Branko poleka! Prash go prvo dali e fotograf i kakva kamera ima...posle ke reshime. |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Oooooooooo... pa ti reche deka ne si bil po konjakot, koga toa, odednash opa - Hennessy! He, he... omileniot pijalok na zhena mi, se razbira koga e raspolozhena. Toa e prav konjak, no taka malu zaoblen, izmaznet, so pedigre... Od drugata strana stoi Remy Marten - malu po agresiven, po mashki, ama isto taka super! Gledam jas deka ke mi odi muabet so tebe... ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Ove e mracno i mrak me obviva i temna m'gla zemja pokriva...Dajte mi krila ja da si metnam i so konjak da mu ja letnam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Born to be alive...
|||
![]() |
|||
choonga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
||
ехееееееее од кај почна темата, до кај стигна!!!
до алкохоли и друго ![]() btw јас сум за коњаче, така фино убооо!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
ee, sto ti pravi alkohol... kakva privlechna mok... ![]() SEEMAN, racunaj deka si primen ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Zoran, ti samo dojdi, pa ke najdeme i tuka nekoj VSOP... ne mora da bide Napoleon... eve Hennessy, na primer ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 24252627> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |