![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 256257258259260 729> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ќе гледам лево и десно,.... и ќе ме удри нешто одозгора.....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
bez gajle...vozdusniot prostor nad tvoeto umno glavce e veke zatvoren za sekakvi preleti...dodeka ti ne stignes kaj baba..kako ne svakas deka nisto ne ostavame na slucajot?...ti si ni top-priority ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
... еј,... ова пиле не може да ме прелета....
![]() |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
..e ne..mislis se zezame..ti samo ...take care and stay as you are ![]() |
||
![]() |
||
|
... само да се убедам да станам.......
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...Seko...a da ne stanuvas ti voopsto?...da te razlozime na atomi..i da te teleportirame ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
dobro utro
![]() |
||
![]() |
||
|
се замуабетив со грл...... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
гуд морнинг....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Kako be good morning...veke pomina 01.00 casot
![]() ![]() |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
mene mi e dobro utro?
kako ste mi?
![]() |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
MIG Fighter Pilot on duty... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
izzie tuka si bil?
![]() |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
![]() ![]() ![]() само што дојдов од школо... денес влегов тек на трети час,киднав од 4ти и НЕ сум запишан... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 256257258259260 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |